Konservative Kristin Arendt har besluttet sig for helt at træde ud af kommunalbestyrelsen i Hørsholm.

Konservative Kristin Arendt har besluttet sig for helt at træde ud af kommunalbestyrelsen i Hørsholm. Arkivfoto: Fred Jacobsen

Kristin Arendt forlader byrådet permanent

Efter to orlovsperioder har den tidligere udvalgsformand besluttet sig helt at træde ud af Hørsholms kommunalbestyrelse

Af
Fred Jacobsen

Når kommunalbestyrelsen i Hørsholm mødes mandag 27. maj, handler dagsordenens punkt 3 om at give den konservative Kristin Arendt lov til helt at forlade forsamlingen.

Den tidligere formand for Miljø- og planlægningsudvalget har meddelt, at hun "på grund af arbejdspres" ikke kan varetage sine kommunale hverv og derfor ønsker at "udtræde af Kommunalbestyrelsen gældende for resten af indeværende valgperiode", som det hedder i dagsordenspunktets indledning.

Byrådet nikker efter al sandsynlighed ja til Kristin Arendts ønske, og det betyder, at Bent Fabricius, der lige nu vikarierer for hende, bliver permanent medlem. Om så også partifællen Jan H. Klit bliver permanent formand for Miljø- og planlægningsudvalget, skal udvalget selv afklare på et senere tidspunkt, da udvalget konsttituerer sig selv.

Kristin Arendts beslutning betyder også, at Charlotte Kirchheiner (K) bliver fast medlem af økonomiudvalget i stedet for Kristin Arendt.

42-årige Kristin Arendt bad i november sidste år første gang om orlov frem til 1. marts på grund af nyt arbejde og har siden forlænget perioden frem til 1. august i år. Hun blev valgt ind i byrådet ved valget i november 2013.

Publiceret 22 May 2019 10:30