Julie Herdal Molbech fik nogle af Thomas Baks plakater som erstatning for dem hun har fået ødelagt.

Julie Herdal Molbech fik nogle af Thomas Baks plakater som erstatning for dem hun har fået ødelagt. Foto: Kristian Molbech

Valgplakater ødelagt: Værsgo', du får mine

Venstres Thomas Bak giver plakater til Alternativets Julie Molbech, så hun fortsat hænger i nordsjællandske lygtepæle

Af
Fred Jacobsen

Man er ikke mere politisk modstander end at man hjælper hinanden, hvis 'lokummet brænder'.

Det er Venstres Thomas Bak, Kokkedal, et levende bevis på. Og det er en hjælpsomhed, Alternativets Julie Herdal Molbech nyder godt af.

Flere af Julie Molbechs plakater er revet ned under valgkampen. Som denne her på Lågegyde i Hørsholm.

Flere af Julie Molbechs plakater er revet ned under valgkampen. Som denne her på Lågegyde i Hørsholm. Foto: Kristian Molbech

For da Julie i morges tog til Kokkedal Station for at dele flyers ud så hun, at der i Hørsholm - som andre steder i Nordsjælland - er begpet hærværk mod hendes plakater.

Julie Molbech hængte også nogle af sine håndlavede valgplakater op i Helsingør

Julie Molbech hængte også nogle af sine håndlavede valgplakater op i Helsingør Foto: Kristian Molbech

"På vej til Kokkedal Station opdagede jeg igen, at en af mine plakater var revet ned og lå på jorden," fortæller Julie Herdal Molbech.

Noget lignende er sket for Molbechs plakater andre steder i Nordsjælland - og her er det så, Venstres Thomas Bak trådte til: Han gav Julie nogle af sine plakater, og hun tegnede så sin egen håndholdte valgplakat på bagsiden af Thomas Baks.

"Jeg bliver ærgerlig, når folk tegner, skærer, brænder eller på anden måde ødelægger valgplakater. Det er respektløst. Og så er der flere steder, hvor Venstre og Alternativet sagtens kan samarbejde politisk," lyder det fra Venstre-kandidaten.

Publiceret 29 May 2019 16:00