I 8. klasse var i en uges praktik hos tømrer Jens Venø Nielsen. Nu er Jesper Nicolaisen, Hørsholm, partner og salgschef i Skou Gruppen, der i 2005 opkøbte tømrerfirmaet Jens Venø Nielsen.

I 8. klasse var i en uges praktik hos tømrer Jens Venø Nielsen. Nu er Jesper Nicolaisen, Hørsholm, partner og salgschef i Skou Gruppen, der i 2005 opkøbte tømrerfirmaet Jens Venø Nielsen. Pressefoto

Skou Gruppen-partner fejrer skarpt hjørne

Jesper Nicolaisen fra Hørsholm fylder 40 år i dag

Jesper Nicolaisen, partner og salgschef i entreprenørvirksomheden Skou Gruppen i Hørsholm, kan i dag fejre 40-års fødselsdag 10. juni.

Det var ikke til at forudse, at Jesper Nicolaisen ville ende som partner i Skou Gruppen, da han i 8. klasse var i en uges praktik hos tømrerfirmaet Jens Venø Nielsen. Et firma der blev opkøbt af Skou Gruppen i 2005 - tre år efter Jesper Nicolaisen selv var kommet til Skou Gruppen.

Hos Skou Gruppen har Jesper Nicolaisen først arbejdet som tømrersvend og siden som tømrerformand og byggeleder. I 2014 skiftede han byggepladsen og splinterne ud med et skrivebord og en titel som salgschef og partner i Skou Gruppen.

En stor rejse

Jesper Nicolaisen har været med på Skou Gruppens rejse fra et lille tømrerfirma til en stor og veldreven entreprenørvirksomhed med en omsætning på 591 millioner kroner og et resultat på 47 mio. kr. i det seneste regnskab.

Privat bor han i Hørsholm sammen med sin kæreste Marie Louise og deres tre døtre på 4, 11 og 13 år. Fritiden bruges med familie og venner - og ikke mindst i ishockeyhallen i Rungsted.

Jesper Nicolaisen har nemlig spillet ishockey her, siden han var 10 år gammel og er i dag, udover at være aktiv oldboys spiller, trofast tilskuer, når de lokale ishockeyhelte spiller på hjemmebanen.

Det skarpe hjørne fejres sammen med kunder, samarbejdspartnere, kolleger, familiemedlemmer og gode venner af Skou Gruppen onsdag 26. juni kl. 13-16 på Kærvej 34 i Hørsholm.

Publiceret 10 June 2019 07:30