Leif Dalgaard hyldes for sin 48 år på Hørsholm Musikskole, og Lotte Auster for sine 23 år.

Leif Dalgaard hyldes for sin 48 år på Hørsholm Musikskole, og Lotte Auster for sine 23 år. Foto: Lisbeth Holten

71 års erfaring siger farvel til Hørsholm Musikskole

Afskedsreception for musikskolelærere Leif Dalgaard og Lotte Auster

Hørsholm Musikskole siger farvel til to af skolens markante lærere, Lotte Auster og Leif Dalgaard. Begge lader sig nu pensionere efter mange år på Hørsholm Musikskole. Leif Dalgaard har undervist i ikke færre end 48 år, mens Lotte Auster har været på musikskolen i 23 år.

Det var tilbage i 1971, at Leif Dalgaard begyndte sin undervisning i guitar og klarinet ved Hørsholm Musikskole. I 2011 modtog Leif Dalgaard Dronningens fortjenstmedalje efter 40 års virke i Hørsholm Musikskole. Han er også kendt som kunstsamler, forfatter og foredragsholder om blandt andet hans kulturelle opvækst i Hørsholm.

Børn med særlige behov

Lotte Auster har i 23 år undervist børn helt ned fra 0 år og opefter. Hun har haft hold i babybongo, musik og leg og rytmeboks, samt soloundervisning i klaver for de yngste.

De seneste år har Lotte Auster fokuseret på musikundervisning af børn med særlige behov.

Hørsholm Musikskole er vært ved en afskedsreception onsdag 19. juni kl. 12-14 i den gamle byrådssal på Rungstedvej 1B, hvor der bydes på et glas og en bid mad til dem, der har lyst til at kigge forbi og hylde de to musikskolelærere.

mt

Publiceret 12 June 2019 09:15