Irene Arvig, 52 år, har med sine 36 år i frisørfaget, nu overtaget Frisør New Hair på Rungsted Havn, og hun håber at kunne få gang i salonen med smukke udsigt.

Irene Arvig, 52 år, har med sine 36 år i frisørfaget, nu overtaget Frisør New Hair på Rungsted Havn, og hun håber at kunne få gang i salonen med smukke udsigt. Foto: Morten Timm

Ny erfaren frisør på Rungsted Havn

Frisør, parykmager og farvekonsulent Irene Arvig har overtaget Frisør New Hair

Af
Morten Timm

Med 36 år i frisørfaget har Rungsted Havn i 52-årige Irene Arvig fået en højst erfaren hårekspert. Hun har netop overtaget frisørsalonen New Hair på førstesal i nummer 36.

Nu håber Irene Arvig, at hun kan lokke kunderne ned i de skønne omgivelser på Rungsted Havn og med smuk udsigt over det sydlige havnebassin, når de skal have styr på frisuren.

Hun bor i Nærum og har de sidste 21 år været selvstændig med Din Frisør.dk i Brønshøj, som hun fortsat vil drive sideløbende med New Hair i Rungsted. Et ønske om at have lidt tættere fra hjem til job - i hvert fald nogle dage om uge - fik hende til at springe ud i salonen på havnen.

"Jeg vil også gerne prøve at være et nyt sted og i nye omgivelser efter så mange år. Og Brønshøj er heller ikke det samme mere," siger Irene Arvig, der altså forsætter med begge saloner og vil være skiftevis de to steder.

Make up og parykmager

Sideløbende med at være frisør har Irene Arvig også arbejdet som make up-artist på teater og er ligeledes uddannet farvekonsulent, og hun forstår sig på, hvilken undertone tøj og hår skal have for at passe bedst til ens hudfarve.

Endvidere er hun parykmager og vil også sælge parykker fra salonen i Rungsted Havn, med eller uden tilskud fra det offentlige.

I sin fritid ligger hun heller ikke på den lade side, da hun underviser i 'ALKALÆR', som står for Alle Kan Lære At Læse.

Publiceret 13 June 2019 14:00