Løbsarrangør Jens Veggerby lykønsker de tre hurtigste på årets udgave af Sjælsø Rundt. Hurtigst var Nils Eigil Bradtberg fra Bak Optics, der slog professionelle Alexander Kamp, Riwal Readynez Cycling Team, i spurten, mens Peter Andreas Heiberg, Bak Optics, blev tre'er.

Løbsarrangør Jens Veggerby lykønsker de tre hurtigste på årets udgave af Sjælsø Rundt. Hurtigst var Nils Eigil Bradtberg fra Bak Optics, der slog professionelle Alexander Kamp, Riwal Readynez Cycling Team, i spurten, mens Peter Andreas Heiberg, Bak Optics, blev tre'er. Foto: Morten Timm

Se billederne:

3.200 til cykelfest i Hørsholm

Et af landets største motionscykelløb Sjælsø Rundt tiltrak igen flere tusinde mennesker til Hørsholm og kunne fejre 50 års jubilæum

Af
Morten Timm

Det startede gråt og overskyet, men sluttede i flot solskin på Ridebanen og med højt humør hos de 3.200 deltagere i motionscykelløbet Sjælsø Rundt, da det søndag blev kørt for femte år i træk med start og mål i Hørsholm. Samtidig kunne løbet fejre 50 års jubilæum.

Borgmester Morten Slotved var stået tidligt op for kl. 7 at sende at sende masterstarten med eskorte af sted på de 133 km på de nordsjællandske veje, og han glædede sig over, at Hørsholm igen kunne begejstre som en meget aktiv og glad cykelby.

Foruden de mange cykelmotionister, der satte høj fart på den lange distance, var der familier med børn og bedsteforældre og firmaudflugter, som fyldte ud på de korte ruter på henholdsvis 10, 33 og 50 km.

Festivalplads

Ridebanen blev som altid forvandlet til en festivalplads, hvor der over middag blev tændt for grills, musik og fadølsanlæg i teltbyen. Expo-området var også velbesøgt, og publikum kunne se på lækre biler fra Mercedes Benz CPH, produkter fra Active By Charlotte og Bak Optics.

Og den gratis massage fra AM massageskole var et hit, og køen var lang for at få masseret de ømme stænger.

I år var der også deltagelse af den professionelle cykelrytter Alexander Kamp, Riwal Readynez Cycling Team. Han måtte dog se sig slået i spurten af Nils Eigil Bradtberg fra Bak Optics. De kom ind i tiden 3.15.48 og tilbagelagde de 133 km med en gennemsnitsfart på 40,76 km/t.

Tredjepladsen tog Peter Andreas Heiberg, Bak Optics, sig af og kom i mål 5.55 efter.

Hos kvinderne vandt Frederikke Gram, Davinci Veloclub, i tiden 3.35.31 og med 37 km/t i gennemsnitsfart. Lige foran Heidi Mollyhus, Bak Optics, og Caroline Geldorf, Davinci Veloclub.

Sjælsø Rundt er arrangeret af Veggerby Sport & Kultur A/S.

Publiceret 17 June 2019 12:23