SANKTHANS Efter et års pause på grund af tørke og afbrændingsforbud var det hele igen som det plejer, da Hørsholm Kommune søndag eftermiddag og aften inviterede til sankthansfejring ved Hørsholm Kirke. Der var bål,heks, boder, børnesankthans, taler og sang, ja, alt, hvad der skal til for at markere årets lyse tid. Kongelig kammersanger Stig Fogh Andersen sang for på 'Midsommervisen' og 'Den danske sang er en ung blond pige', Nadja Hageskov (K), formand for Sport-, fritid- og kulturudvalget holdt båltale og heksen var lavet af SFO på Vallerødskolen. Se flere sankthans-billeder på www.ugebladet.dk.

SANKTHANS Efter et års pause på grund af tørke og afbrændingsforbud var det hele igen som det plejer, da Hørsholm Kommune søndag eftermiddag og aften inviterede til sankthansfejring ved Hørsholm Kirke. Der var bål,heks, boder, børnesankthans, taler og sang, ja, alt, hvad der skal til for at markere årets lyse tid. Kongelig kammersanger Stig Fogh Andersen sang for på 'Midsommervisen' og 'Den danske sang er en ung blond pige', Nadja Hageskov, formand for Sport-, fritid- og kulturudvalget holdt båltale og heksen var lavet af SFO på Vallerødskolen. Se flere billeder på www.ugebladet.dk.

Se billederne:

Bålet vendte hjem

Sankthans var efter et års pause igen tilbage på kirkehalvøen i Hørsholm

Efter et års pause på grund af tørke og afbrændingsforbud var det hele igen som det plejer, da Hørsholm Kommune søndag eftermiddag og aften inviterede til sankthansfejring ved Hørsholm Kirke.

Der var bål,heks, boder, børnesankthans, taler og sang, ja, alt, hvad der skal til for at markere årets lyseste tid.

Kongelig kammersanger Stig Fogh Andersen sang for på 'Midsommervisen' og 'Den danske sang er en ung blond pige', Nadja Hageskov, formand for Sport-, fritid- og kulturudvalget holdt båltale og heksen var lavet af SFO på Vallerødskolen.

Spejderne stod igen for aktiviteter for børn under børnesankthans.

Publiceret 24 June 2019 14:30