En af de første studentervogne letter fra Rungsted Gymnasium ved middagstid. Forud venter der de nybagte og glade studenter én lang rullende druk- og jubelfest.

En af de første studentervogne letter fra Rungsted Gymnasium ved middagstid. Forud venter der de nybagte og glade studenter én lang rullende druk- og jubelfest. Foto: Morten Timm

Vild studenterjubel - se billederne:

Guld, glimmer og glæde

De 255 nyudklækkede studenter på Rungsted Gymnasium fik straks efter den højtidelige dimission sat gang i festen

Af
Morten Timm

Så skal der festes... og for fuld hammer...

Efter at have siddet stille i et par timer til den traditionsrige dimission var det tydeligt, at de 255 nybagte studenter på Rungsted Gymnasium nu skal ud på den jubeltur, de har set frem til i tre år og vel nok snakket om og tænkt på ligeså længe.

Kulminationen på tre års gymnasietid. Den store finale... det er studenterkørslen og festen med klassekammeraterne til den lyse morgen...

Med hårdtpumpet musik, skrig, skrål, tågehorn og fællessang i de festlige pyntede studentervogne gjaldt det endelig den vilde fest på ladet med guldglimmer-eksplosion og sprøjt ud over de klassekammerater, der traditionen tro, må starte med at løbe efter vognen, fordi de har indkasseret et 12-tal i deres sidste eksamen og som indskrives i huen.

Imens stod de stolte forældre i hobetal for at vinke, fotografere og filme det mindeværdige øjeblik i de unge menneskers liv.

Videre ad Stadionalle og ud i verden. Ud i livet - og de fleste i Hørsholm har nok ikke kunne undgå at høre og se dem køre rundt hele eftermiddagen og aftenen og nok også natten med.

Herfra skal der lyde et kæmpe stort TILLYKKE med huen...

Publiceret 28 June 2019 19:50