Kosmetolog Inge Benedikte Pedersen (tv) har med massør- og zoneterapeut Janne Grandjean allieret sig med frisør Irene Arvig (ikke på foto) under det fælles navn Rungsted Havn Wellness.

Kosmetolog Inge Benedikte Pedersen (tv) har med massør- og zoneterapeut Janne Grandjean allieret sig med frisør Irene Arvig (ikke på foto) under det fælles navn Rungsted Havn Wellness. Foto: Morten Timm

Rungsted Havn:

Nyt wellness fra top til tå

En massør, kosmetolog og frisør er gået sammen i et trekløver under Rungsted Havn Wellness

Af
Morten Timm

Få dig en omgang zoneterapi eller kropsmassage - og suppler med en ansigtsbehandling, manicure og pedicure og slut af med en ny frisure.

Hele molevitten kan nu klares hos Rungsted Havn Wellness, hvor massør og zoneterapeut Janne Grandjean, kosmetolog Inge Benedikte Pedersen og frisør Irene Arvig er gået sammen.

De har lejet sig ind i Rungsted Havn 36, 1. sal, hvor Frisør Lokken tidligere boede.

"Vi driver hver vores forretning, men har samlet det i et trekløver med et koncept om wellness fra top og tå, men man kan selvfølgelig også besøge os enkeltvis" oplyser Janne Grandjean, 41 år, der både er lægeeksamineret zoneterapeut og massør. Hun har også specialiseret sig i massage for gravide samt bindevævsmassage og cupping. Desuden udfører hun akupunktur og akupressur.

Janne er opvokset i Hørsholm og har også arbejdet de sidste 15 år i byen.

Hollywood-behandling

48-årige Inge Benedikte Pedersen har har 20 års erfaring som kosmetolog og excellerer desuden i at lave permanent make-up og den såkaldte Hollowood-behandling, hvor hun finsliber huden og booster det med ilt. Endelig tilbyder hun at fjerne visse tatoveringer.

Mens frisør Irene Arvig er ny på adressen (netop omtalt i Ugebladet), har både Jane og Inge været en del af Frisør Lokken i de sidste to år, og de holder meget af at have deres erhverv på et så dejligt sted som Rungsted.

"Man bliver jo glad i låget af det, og man føler sig ét med naturen hernede. Og så er der jo liv og glade dage her om sommeren," siger Janne Grandjean og Inge Benedikte Pedersen samstemmende, der trods de skønne omgivelser også tilbyder udekørende behandlinger.

Publiceret 29 June 2019 10:05