Moderne høreapparater indeholder utallige indstillinger, og med den nye måde at justere kan indstillingerne blive helt optimale. Pressefoto

Moderne høreapparater indeholder utallige indstillinger, og med den nye måde at justere kan indstillingerne blive helt optimale. Pressefoto

Få testet hørelse og lær om ny høre-teknologi

8. juli er der høretest på apoteket og foredrag på biblioteket

På mandag 8. juli kan borgere, der døjer med hørelsen, få en gratis hørescreening og blive klogere på en metode, der gør op med dårligt indstillede høreapparater, ved et arrangement med Din Hørespecialist og Hørsholm Apotek.

På apoteket tilbyder man gratis høretest mandag 8. juli kl. 9-12, og kl. 13-15 er der foredrag om Speech Mapping på Hørsholm Bibliotek, hvor man også kan få en hørescreening.

Med avanceret udstyr kan Din Hørespecialist lave en digital måling - en såkaldt Speech Mapping - af, hvordan høreapparatet præsterer i det enkelte øre.

"Mange brugere lægger høreapparatet væk, fordi de er utilfredse med effekten. Det er ærgerligt, for i de fleste tilfælde er apparatet ikke er tilpasset ordentligt. Og ved et helt almindeligt høreapparat kan nøjagtige målinger og tilpasninger faktisk gøre, at man får en markant bedre hørelse," siger hørespecialist hos Din Hørespecialist i Hørsholm Alex Panina i en pressemeddelelse.

Arrangementet er gratis og uforpligtende. Tilmelding på tlf. 7011 1070 eller mail hoersholm@dinhs.dk.

jesl

Publiceret 01 July 2019 07:54