Det var en overraskelse for børn og forældre, at Den Kongelige Livgardes Musikkorps marcherede forbi og spillede op til fødselsdagsfest.

Det var en overraskelse for børn og forældre, at Den Kongelige Livgardes Musikkorps marcherede forbi og spillede op til fødselsdagsfest. Foto: Morten Timm

Se video og billedgalleri:

Fejrede 50 års fødselsdag med pomp og pragt

Den Kongelige Livgardes Musikskorps dukkede op til fødselsdagsfest i Daginstitution Jægerhuset i Hørsholm

Af
Morten Timm

Den helt store fødselsdagsfest var forleden linet op i daginstitutionen Jægerhuset på Sdr. Jagtvej i Hørsholm. Børn, forældre og personale viftede med Dannebrog og sang, mens de ventede på det helt store scoop.

Et besøg af Den Kongelige Livgardes Musikkorps, som kom marcherede op ad Sdr. Jagtvej og for alvor satte gang i festlighederne med en række musiknumre, inden Jægerhusets børn fik lov til at komme hen og hilse, prøve de store bjørneskindshuer og lov at slå på deres trommer.

"Ja, man skal jo fejre sådan en dag og have lov til at slå det stort op," sagde leder af Jægerhuset, Laila Stege, der samtidig afslørede, at hun har en god forbindelse til Livgardens Musikkorps og fik det arrangeret som en overraskelse for alle børn og forældre.

Jægerhuset er en af Hørsholms - hvis ikke den ældste - dagsinstitution. Huset var frem til 1969 spædbørnshus, hvorefter det blev lavet om til fritidshjem og ti år senere en regulær daginstitution med vuggestue og børnehavebørn. I dag tæller Jægerhuset 75 børn.

Samtidig med 50 års dagen blev Jægerhuset også officielt certificeret som 'Sangglad Daginstitution'.

Publiceret 01 July 2019 11:48