Jonas Nygaard Rasmussen har ikke kun gennemført de tre år på Rungsted Gymnasium med udelukkende 12-taller. Han har også været aktiv i elevråd, musikband og skakklub. Ved dimissionen blev han tildelt et legat på 5.000 kroner, som blev overrakt af Michael Lindegaard, filialdirektør i Danske Bank.

Jonas Nygaard Rasmussen har ikke kun gennemført de tre år på Rungsted Gymnasium med udelukkende 12-taller. Han har også været aktiv i elevråd, musikband og skakklub. Ved dimissionen blev han tildelt et legat på 5.000 kroner, som blev overrakt af Michael Lindegaard, filialdirektør i Danske Bank. Foto: Morten Timm

Superstudenten hædret:

Man kan altid regne med Jonas

Legat på 5.000 kroner til Rungsted Gymnasiums exceptionelle superstudent

Af
Morten Timm

19-årige Jonas Nygaard Rasmussen er ikke kun gået gennem sine tre gymnasieår med lutter 12-taller i karakterbogen.

Han har også været en aktiv del af elevrådet på Rungsted Gymnasium - det seneste år som elevrådsformand - spillet musik i et af skolens bands og i alle tre år være med til at gøre skakklubben på RG til et levende og behageligt sted at være og selv fast deltager i de to årlige turneringer.

Jonas må siges at være et multitalent, og ved fredagens dimission blev han hædret med et legat på 5.000 kroner, som blev overrakt af Danske Banks filialdirektør i Hørsholm, Michael Lindegaard, efter indstilling fra skolens lærerne.

Exceptionel

"Han er exceptionel i sin faglige dygtighed og nysgerrighed, hvilket også sætter sig spor i hans store og anvendelige almenviden. Jonas udviser stort fagligt overskud, men han hviler i sin dannelse og sin selvforståelse uden af have brug for bekræftelse og opmærksomhed. Derimod har han diskret støttet og arbejdet sammen med sine studiekammerater, så hele klassen har løftet sig," skriver lærerne i deres indstilling.

Desuden overholder Jonas altid enhver aftale.

"Det er en fornøjelse, at man kan regne med ham hver gang, selv om det tit er 5. modul, der er i spil. Det er en kvalifikation, der gør ham ret unik," lyder lærergruppens karakteristik videre.

Publiceret 09 July 2019 07:00