En hilsen fra Rungstedspejdernes sommerlejr

En hilsen fra Rungstedspejdernes sommerlejr

Rungstedspejderne sluttede sæsonen i Sverige

Sommerlejr markerer afslutning på sæsonen og spejderne4 skal her vise, hvad de har lært

Rungstedspejderne har i år været på sommerlejr i Gillastugan i Söderåsens Nationalpark i Sverige, hvor 34 spejdere i alderen 6-55 år var med.

"Vi har stor fokus på sammenhold og kammeratskab, så derfor laver vi de fleste aktiviteter sammen på tværs af alle aldersgrupper når vi er på lej," fortæller Mette Lynge, der er mikro- og gruppeleder hos Rungstedspejderne.

På lejren blev der bygget en vandrutchebane, et gyngende vikingeskib og et opvarmet vildmarksbad. En dag var spejderne på en 15 km vandretur i det meget kuperede terræn, og selv de små Mikroer på 6-8 år fulgte med hele vejen.

34 spejdere mellem seks og 55 år deltog i Rungstedspejdernes sommerlejr i Sverige.

34 spejdere mellem seks og 55 år deltog i Rungstedspejdernes sommerlejr i Sverige.

Der blev bagt pandekager, kanelbrød, pizza og meget mere på bålet ligesom al anden mad tilberedtes på bålet. Sidste aften sov alle under åben himmel inden hjemrejsen.

Sæsonafslutning

Sommerlejren er Rungstedspejdernes afslutning på spejderåret med masser af friluftsaktiviteter. Der er travlt i alle aldersgrupper i løbet af året, samtidig med at der er fælles aktiviteter på tværs af grenene.

Rungstedspejdernes motto er “Spejder lærer Spejder” og på den måde lærer de unge i en tidlig alder at tage ansvar og hensyn til hinanden.

"Der lægges vægt på at have respekt og tage hensyn til hinanden og derfor er det en stor fornøjelse at afslutte året med en sommerlejr hvor vi ser resultaterne af årets arbejde," siger Mette Lynge.

-fred.

Publiceret 10 July 2019 07:00