Christian Kjær fortæller til B.T, at han sammen med sin kone, Susan Astani, og deres familie har planer om at flytte ud af Danmark, når Sandbjerggård er solgt.

Christian Kjær fortæller til B.T, at han sammen med sin kone, Susan Astani, og deres familie har planer om at flytte ud af Danmark, når Sandbjerggård er solgt. Arkivfoto: Morten Timm

Christian Kjær i vildt prisnedslag:

Skærer tocifret millionbeløb af luksus landejendom

Trods en ny salgspris på 59 millioner kroner er landejendommen Sandbjerggaard i Hørsholm stadig landets tredjedyreste

Af
Morten Timm

Spar 11 millioner kroner. Sådan lyder tilbuddet lige nu fra Christian Kjær for hans Sandbjerggård i Hørsholm.

Godt to måneder efter rigmanden satte den 550 kvadratmeter store landejendom på Sandbjergvej til salg for den svimlende udbudspris på 70 millioner, så har han nemlig skåret den nette sum af 11 millioner kroner af prisen. Det skriver B.T.

Det betyder, at du nu 'bare' skal give 59 millioner, hvis du vil overtage den imponerende hesteejendom på 33,67 hektar jord med blandt andet stalde, ridebane og folde.

Med i købet får du også en svømmepøl, et orangeri og en tennisbane. Det oplyser mæglerfirmaet bag salget - Ole Lindgreen - i deres beskrivelse af boligen. Tillige tæller landstedet flere store stuer, pejsestue, havestue, syv soveværelser og tre badeværelser - og så er der også en længe, der er indrettet som boliger til medhjælp.

Flytter ud af landet

Ifølge boligsitet Boliga.dk får de fleste boliger - særligt ejendomme i dette prisleje - som regel lov til at ligge og sunde sig et et godt stykke tid på markedet, før der bliver pillet ved prisen.

Men noget tyder på, at Christian Kjær er blevet utålmodig og ønsker et hurtigt salg. Til B.T udtaler Christian Kjær, at han sammen med sin kone, Susan Astani, og deres familie har planer om at flytte ud af Danmark.

"Jeg rejser ud af landet, inden året skifter. Jeg vil rejse til mit barndomshjem," siger han til avisen, dog uden at afsløre, hvor det ligger.

Betinget fængselsdom

Christian Kjær kom i offentlighedens søgelys tidligere på måneden, da Kongehuset meddelte, at han ville blive frataget titlen som hofjægermester og at han skulle aflevere sit ridderkors.

Baggrunden var, at Christian Kjær 20. februar ved Retten i Lyngby blev idømt 30 dages betinget fængsel, frakendelse af kørekortet i et år samt en bøde på 10.000 kr. for at have påkørt en såkaldt trafikofficial ved et cykelløb nær Kjærs bopæl på Sandbjergvej.

Kort efter dommen meddelte Christian Kjær, at han ville sælge Sandbjerggård.

Tredje dyreste landejendom

Rigmanden købte landstedet tilbage i 1986 ifølge Tinglysningen, og selv med den nyeste pris er det landets tredjedyreste landejendom til salg, oplyser Boliga.dk.

Rigmanden Christian Kjær købte landstedet på Sandbjergvej 14 tilbage i 1986 ifølge Tinglysningen. Nu 33 år efter skal det altså sælges, og selv med den nyeste pris er det landets tredjedyreste landejendom til salg, oplyser Boliga.dk

Rigmanden Christian Kjær købte landstedet på Sandbjergvej 14 tilbage i 1986 ifølge Tinglysningen. Nu 33 år efter skal det altså sælges, og selv med den nyeste pris er det landets tredjedyreste landejendom til salg, oplyser Boliga.dk Foto: Google Earth

Kun overgået af en anden hesteejendom i Nordsjælland med 10 værelser og 26,5 hektar, samt Nakkebølle Gods på Fyn med 16 værelser og over 247 hektar jord.

De to ejendomme er udbudt til henholdsvis 85 og 80 millioner danske kroner. Det oplyser Boliga.dk.

Du kan se Christian Kjærs liebhaver-landejendom HER

Publiceret 08 August 2019 12:24