Udviklingsplanen for Rungsted diskutteres ved et stort anlagt midtvejsdialogmøde i Trommen i vinter.

Udviklingsplanen for Rungsted diskutteres ved et stort anlagt midtvejsdialogmøde i Trommen i vinter. Foto: Morten Timm

Nyt borgermøde:

Udviklingsplan for Rungsted går ind i afgørende runde

Invitation til borgermøde torsdag 15. august, hvor de seneste politiske beslutninger om Ulvemosehuset og Fritidshuset skal drøftes

Af
Morten Timm

Udviklingsplanen for Rungsted Kyst stationsområde er endnu en gang overskriften for et borgermøde, som afholdes torsdag 15. august kl. 17-18.30 i kantinen på Hørsholm Rådhus.

Økonomiudvalget behandlede udviklingsplanen på mødet 20. juni, hvor de jo besluttede at:

- Ulvemosehuset skal fortsætte som daginstitution uden udbygning.

- Der skal etableres daginstitution med vuggestue og børnehave på Rungsted Skoles matrikel. Det undersøges, om der er alternativer til den i udviklingsplanen anviste placering.

- Ejendommen med Fritidshuset skal udbydes til salg på baggrund af en rammegivende lokalplan.

Brug for input

Samtidig vedtog Økonomiudvalget, at der skulle afholdes et nyt borgermøde forud for en politisk vedtagelse af udviklingsplanen for Rungsted Kyst stationsområde - og hvor de foreløbige politiske prioriteringer vedrørende de kommunale ejendomme i området, herunder Ulvemosehuset, Fritidshuset og Rungsted Skole, altså skal drøftes.

Borgmester Morten Slotved indleder midtvejsdialogmødet i Trommen og fortæller de mange muligheder der er for udvikling af Rungsted Kyst Stationsområde.

Borgmester Morten Slotved indleder midtvejsdialogmødet i Trommen og fortæller de mange muligheder der er for udvikling af Rungsted Kyst Stationsområde. Foto: Morten Timm

Ifølge en pressemeddelelse ønsker Økonomiudvalget at høre borgernes input til udviklingsplanen med de ovenstående politiske beslutninger.

Tilmeld dig borgermødet på følgende link: www.horsholm.dk/tilmelding

Fakta

Udviklingsplanen er en strategisk plan for Rungsted Kyst stationsområdes langsigtede udvikling og består af et hovedgreb, strategier og muligheder for udvikling af enkelte delområder.

- læs mere: www.rungstedkyst.horsholm.dk

Publiceret 09 August 2019 18:00