Se video og fotos:

Hurra for nye vores nye skole

Hørsholms femte skole - Lundevejsskolen - åbnede mandag med konfetti

Af
Morten Timm

"Vi skal trives og vi skal lære noget..."

Ordene faldt mandag morgen kl. 9, da det for første gange ringede ind på Hørsholm nye skole - Lundevejsskolen - og skoleleder Thomas Nyborg bød alle børn, forældre og lærere velkommen.

Han afslørede også, at der er blevet knoklet hårdt den sidste uge for at blive helt klar til skolestart, og der mangler stadig lidt på udearaeler, før man er helt i mål.

"Jeg tror alle her er spændte og har set frem til denne dag. Både de elever, der allerede kender hinanden, og de helt nye," sagde han, inden der blev sunget fællessang 'Første skoledag' og affyret to store konfettirør ud over hele forsamlingen.

Samlet specialskole

Lundevejsskolen er en ny specialskole med plads til 40 børn med særlige behov.

Skolen bygger på et fælles pædagogisk grundlag og har samlet kompetencer og ressourcer under ét tag fra Hørsholms tre mindre specialtilbud og special-SFO - Slusen, Hjørnehuset, A-huset og Oasen - i ét nyt fælles skolemiljø med muligheder for at imødekomme de skiftende og forskellige behov hos børnene.

Den er indrettet ind i Usserød Skoles tidligere SFO-bygning, og den ligger naturligvis Lundevej ved Stampen.

"Der har fra start været fokus på, at indsatsen skulle ses som en investering og et kvalitetsløft af specialområdet for børn og unge i Hørsholm. Det glæder jeg mig over, at vi nu kan byde velkommen til," har udvalgsformand Niels Lundshøj (S) tidligere udtalt.

Publiceret 13 August 2019 09:15