Butiksnyt. Maria Sønderbo-Jacobsen glæder sig til at byde kunderne velkommen i den nye butik.

Butiksnyt. Maria Sønderbo-Jacobsen glæder sig til at byde kunderne velkommen i den nye butik. Pressefoto

Bæredygtig luksus til rollingerne

Ny genbrugsbutik på Rungsted Bytorv

Af
Pia Haabegaard

På lørdag slår en ny butik dørene op på Rungsted Bytorv. Det er My Little Luxury, der sælger eksklusivt secondhandtøj til piger og drenge fra 0-15 år.

Det er Maria Sønderbo-Jacobsen, der åbner butikken, og hun har særdeles god erfaring med børnetøj. Hun har nemlig selv fem børn i alderen 1-11 år.

Få tøjet i omløb

”Jeg har altid selv solgt mit børnetøj videre, for at bidrage lidt til bæredygtighed. Men det var faktisk ret bøvlet og tog uforholdsmæssig lang tid.

Der er jo masser af lækkert børnetøj her i området

Det gav mig ideen til butikken her i Rungsted, hvor jeg også selv bor. Der er jo masser af lækkert børnetøj her i området, der lige så godt kan komme i omløb”, siger Maria Sønderbo-Jacobsen.

Dyre mærker

Hun udlejer også pladser i butikken, hvor kunderne kan hænge deres tøj, og så sørger Maria Sønderbo-Jacobsen for salget.

”Kunderne kan se frem til at jeg har mærker fra internationale mærker som Burberry, Kenzo, Lala Berlin, Moncler, Stone Island, Zadig & Voltaire etc.

Men jeg fører også danske mærker som Konges Sløjd, MarMar Copenhagen, Soft Gallery og Ver De Terre” oplyser Maria Sønderbo-Jacobsen, der også har accessoires som tasker, smykker og bælter i butikken.

Lokalt mødested

Og så håber hun stærkt på, at forretningen også bliver et mødested for alle generationer, hvor folk slår et smut ind og hygger sig sammen.

My Little Luxury holder åbningsfest på lørdag kl. 10, hvor alle er velkomne. Forretningen ligger på Rungsted Bytorv nr. 3. Det er der, hvor pizzariaet Cantinos tidligere lå.

Publiceret 15 August 2019 07:00