FOF Nord er klar med nye aktiviteter her i efteråret, selvom oplysningsforbundet er rykket ud af Fritidshuset i Rungsted. Pressfoto

FOF Nord er klar med nye aktiviteter her i efteråret, selvom oplysningsforbundet er rykket ud af Fritidshuset i Rungsted. Pressfoto

FOF Nord er flyttet fra Fritidshuset

FOF Nord i Hørsholm har rykket administationskontoret til Gentofte, men har afholder stadig deres aktivitiet i Hørsholm

FOF Nord har fået ny adresse og har ikke længere til huse i Fritidshuset ved Rungsted Kyst. I stedet har oplysningsforbundet flyttet sit administrationskontor til Ordrupvej 60. Men alle deres kursusaktiviteter, der hidtil har været afholdt i Fritidshuset, forbliver dog i kommunen, hvor de nu er blevet placeret i andre lokaler, som Hørsholm Kommune har anvist FOF.

Det oplyser Bernadette Follmann, leder af FOF Nord, i en pressemeddelelse. Hun håber, at borgerne vil tage godt imod ændringen, der skyldes, at kommunen har opsagt FOF’s lejemål i Fritidshuset, fordi de som bekendt har andre planer med ejendommen.

”Vi er meget kede af at skulle forlade Fritidshuset. For selv om bygningen er noget nedslidt, så har Fritidshuset jo både charme og en god beliggenhed. Men jeg vil gerne understrege, at alle er velkommen til at henvende sig i vores nye domicil i Ordrup. Her sidder vi nu sammen med FOF Gentofte på Ordrupvej 60, hvor du fortsat vil møde vores dygtige medarbejdere. Telefonnummer og email er uændret, og på hjemmesiden www.fof-nord.dk, finder du telefon- og ekspeditionstiderne,” fortæller FOF-lederen videre.

Bernadette Follmann understreger, at flytningen absolut ikke vil mindske tilknytningen til Hørsholm Kommune.

Nyt program

FOF Nords nye katalog med nye tilbud om foredrag, kurser og udflugter er netop kommet på gaden. Du kan opleve foredrag med blandt andre Jussi Adler Olsen, gå til yoga og du kan nyde Krug champagne på Hotel d’Angleterre i en fortolkning af den klassiske Afternoon Tea.

Publiceret 20 August 2019 06:11