Det har på parkeringspladsen på Hørsholm Allé 6, at Malenes kæreste mandag tabte de kostbare diamantøreringe, som kort efter blev samlet op af en mand, som parret siden har forsøgt at finde frem til. Nu håber de, at overvågningsvideoer fra Circle K og Midtpunkt kan hjælpe til en opklaring.

Det har på parkeringspladsen på Hørsholm Allé 6, at Malenes kæreste mandag tabte de kostbare diamantøreringe, som kort efter blev samlet op af en mand, som parret siden har forsøgt at finde frem til. Nu håber de, at overvågningsvideoer fra Circle K og Midtpunkt kan hjælpe til en opklaring. Foto: Morten Timm

Tabte diamantøreringe til 35.000:

Overvågningsvideo har fanget manden, der fandt dem og forsvandt

Lige efter Malenes kæreste mandag havde købt diamantøreringe til 35.000 kroner i Hørsholm Midtpunkt, tabte han dem. Nu appellerer parret indtrængende til manden, der ifølge overvågningsbilleder, fandt dem, men som ikke har afleveret dem tilbage

Af
Morten Timm

Hjælp os og aflever de to diamantøreringe, du fandt fandt mandag eftermiddag på parkeringspladsen på Hørsholm Allé ved siden af Circle K...

Den indtrængende appel kommer fra 30-årige Malene Schmock fra Hørsholm.

Mandag 19. august mellem kl. 14.05 og 14.15 tabte hendes kæreste det sæt diamantøreringe, han få minutter forinden havde købt og betalt 35.000 kroner for hos Klaus Rygaard Ure & Smykker i Hørsholm Midtpunkt og som skulle være den helt store overraskelse til Malene i anledning af parrets syv års dag.

"Jeg er helt vild ked af det. De har så stor betydning for mig, og jeg har ikke kunnet sove i de sidste dage. Det er mange penge, og ikke noget, vi bare går ud og køber," fortæller en fortvivlet Malene Schmock til Ugebladet.

Idet kæresten satte sig ind i bilen på parkeringspladsen gled æsken med øreringene ud af lommen og ned på asfalten. Først da han kom hjem, opdagede han, at æsken var væk.

I fuld fart kørte han tilbage til parkeringspladsen på Hørsholm Allé, men den lå der ikke længere.

Finderen fanget på overvågning

Siden har parret desperat forsøgt at finde ud af, hvem manden på omkring 60-65 år, der fandt æsken med diamantøreringene på asfalten, er. Foreløbig har overvågningskameraer - både fra Circle K og Hørsholm Midtpunkt - hjulpet dem lidt videre.

"På overvågningen kan vi se, at han kommer gående fra Usserød Kongevej og går tværs gennem Circle K. På fortorvet på Hørsholm Allé - udfor parkeringspladsen - kan man se, at han får øje på æsken, hvorefter han går ind og samler den op. Herefter fortsætter han ind i Hørsholm Midtpunkt, forbi Klaus Rygaard og hen til SuperBrugsen, hvor han fra en kølemontre tager et par sandwich op, som han betaler for i forretningens kiosk. Han taler også i telefon, inden han forlader Midtpunkt gennem svingdøren ud mod gågaden," fortæller Malene Schmock.

Vil helst undgå politisag

Parret håber inderligt, at personen vil aflevere de både kostebare og betydningsfulde øreringe igen og ikke har samvittighed til at beholde dem. I æsken kan man se, at de er fra Klaus Rygaard Ure & Smykker.

Det var et par magen til disse diamantøreringe, som Malene Schmocks kæreste mandag ved 14-tiden købte for 35.000 kroner hos Klaus Rygaard Ure & Smykker i Hørsholm Midtpunkt.

Det var et par magen til disse diamantøreringe, som Malene Schmocks kæreste mandag ved 14-tiden købte for 35.000 kroner hos Klaus Rygaard Ure & Smykker i Hørsholm Midtpunkt. Foto: Privat

"Vi vil helst ikke gøre en politisag ud af det, men ønsker bare at få øreringene tilbage," lyder det fra Malene, der gerne hører fra manden selv på mobilnummer 42 16 48 00.

I forhold til politiet vil der være tale om ulovlig omgang med hittegods.

Udlover dusør

Ud fra overvågningsbillederne beskrives manden som 60-65 år, gråhåret, almindelig af bygning og omkring 180-185 cm høj. Han var iført en mørk jakke med en lys skjorte, der hang ud over et par mørke bukser samt noget støvlelignende fodtøj.

"Vi har efterlyst øreringene via Facebook-gruppen i Hørsholm Rungsted Beboergruppe og sat opslag op i Midtpunkt, hvor vi udlover 3.000 kroner i findeløn," tilføjer Malene, der krydser fingrene for, at manden nu tager kontakt.

Publiceret 21 August 2019 12:26