Tre lokalpolitiker dyster på søndag i stand-up paddle, der er Danmarks hurtigst voksende vandsport. Det er nemt at komme i gang og for alle aldre, fortæller Søren Sylvest-Johansen fra Gumpel & Co., som hér viser, hvor let det er.

Tre lokalpolitiker dyster på søndag i stand-up paddle, der er Danmarks hurtigst voksende vandsport. Det er nemt at komme i gang og for alle aldre, fortæller Søren Sylvest-Johansen fra Gumpel & Co., som hér viser, hvor let det er. Pressefoto

Kan politikerne gå på vandet?

Få svaret på Rungsted Havnefestival, der åbner i dag

Kan kommunalpolitikerne i Hørsholm gå på vandet?

De er lige nu travlt optaget af at finde millioner i besparelser på budgettet, så de må i hvert fald være i træning med at holde balancen.

Men om det er nok, kan du kunne tjekke ud på søndag 25. august kl. 13, hvor Henrik Klitgård (Radikale), Jakob Nybo (Liberal Alliance) og Jan H. Klit (Konservative) stiller op i en dyst på stand-up paddle ved Bro 7 på Promenaden.

Indslaget er en del af Rungsted Havnefestival, som starter fredag 23. august kl. 16.

Nemt at komme i gang

Stand-up paddle, hvor man står på et bræt og padler sig frem, er de senere år blevet særdeles populært, og har du lyst til selv at prøve, så giver butikken Gumpel & Co. på Rungsted Havn dig en gratis mulighed både fredag, lørdag og søndag.

"Stand-up paddle er Danmarks hurtigst voksende vandsport. Det er nemt at komme i gang, og det er for alle aldre," fortæller Søren Sylvest-Johansen fra Gumpel & Co.

Han føjer til, at det ikke kræver forudsætninger og man kan bruge det som motion, lege når bølgerne skvulper eller tage en hyggetur - og man kan gøre det i ens eget tempo.

Søren Sylvest-Johansen vil også være overdommer i en dyst, hvor alle interesserede kan møde op og melde sig. Den foregår på lørdag 24. august kl. 14.30 ved Bro 7.

Publiceret 23 August 2019 06:29