Direktør i Hørsholmfirmaet 21-5 Laila Høj er begejstret for det nye investeringsprodukt.

Direktør i Hørsholmfirmaet 21-5 Laila Høj er begejstret for det nye investeringsprodukt. Pressefoto

Vildt vokseværk til ferieboligkoncept fra Hørsholm

21-5 går sammen med Advice Capital om investeringsprodukt til 250 millioner kroner

Flere og flere flytter til byerne, og i dag bor 80 procent af Europas befolkning i byerne, viser tal fra UN World Urbanization Prospects. Søgningen mod de store byer, manglen på boliger samt de høje priser, gør lejelejligheder attraktive.

Derfor går det deleøkonomiske feriekoncept fra Hørsholm 21-5 nu sammen med Advice Capital om et nyt investeringsprodukt, hvor de investerer i cirka 50 lejligheder i København, Rom og Paris, skriver 21-5 i en pressemeddelelse.

Sikker investering

Advice Capital er investeringsrådgiver og kapitalforvalter og har siden 2009 etableret en række investeringsfonde og -foreninger.

21-5 har de seneste år haft succes med deres deleøkonomiske ferieboligkoncept, hvor de har fundet og restaureret europæiske boliger til danskere. De erfaringer trækkes nu over i et andet spor og det nye investeringsprodukt Advice Capital 21-5 Invest.

"Gode boliger på gode lokationer har og vil nok altid være en sikker havn for investorer. Afkastet er måske ikke lige så højt, som man måske kan få andre steder, men sikkerheden er det vigtigste," udtaler direktør i 21-5 Laila Køj i pressemeddelelsen.

Risikoen minimal

"Vi investerer ikke i én ejendom, men i mange lejligheder i forskellige byer og lande. Samtidig vil investeringerne være 100 procent egenfinansieret, hvilket gør risikoen minimal," lover hun.

Projektsummen er sat til 250 mio. kr., og der vil være en minimumstegning for den enkelte investor på 750.000 kr. Der forventes et årligt afkast på 4-5 procent.

Der vil blive investeret i 2- og 3-værelses lejligheder til udlejning. I København fokuseres der på lejligheder opført efter 1991, da disse har fri huslejefastsættelse. I Rom og Paris vil lejlighederne typisk trænge til renovering, hvilket gør, at de kan indkøbes til en fornuftig pris.

jesl

Publiceret 23 August 2019 08:00