North Zealand International School er det nye navn, der skal øge opmærksomheden omkring den internationale skole på NGG. Pressefoto

North Zealand International School er det nye navn, der skal øge opmærksomheden omkring den internationale skole på NGG. Pressefoto

Hørsholm-skole skifter navn

NGG International School hedder nu North Zealand International School

Elever og forældre skal fremover lære at sige et nyt navn, når de omtaler den internationale afdeling på Nordsjællands Grundskole og Gymnasium (NGG) i Hørsholm. North Zealand International School er det nye navn, der skal øge opmærksomheden omkring den internationale skole.

"NGG International School har som navn vist skolens historie såvel som den tætte forbindelse til Nordsjællands Grundskole og Gymnasium. Til sammen har det skabt et stærkt brand, der har været til gavn for begge afdelinger, og været med til at give et solidt omdømme," siger rektor Claus Campeotto i en pressemeddelelse.

Det nye navn signalerer, at der fortsat er en stærk tilknytning til NGG, men skal give skolen mulighed for at få et stærkere internationalt omdømme.

"Vi ser en tendens, hvor den internationale skole bliver mere og mere populær blandt internationale familier såvel som danske familier, der har arbejdet i udlandet. Mange af disse familier flytter ud af København, men bliver i hovedstadsområdet. Derfor giver det god mening for skolen at skifte navn, så vi kan tiltrække flere børn fra disse familier," fortæller skolelederen på North Zealand International School, Karen Bøttger.

North Zealand International School (NIS) er en international privatskole med 270 elever i alderen mellem 3 og 16 år. Skolen har 30 lærere, hvoraf de fleste er uddannet i enten USA eller Storbritannien. Al undervisning foregår på engelsk.

Vil være førstevalget

Navneskiftet kommer i kølvandet på en internationale certificering, som North Zealand International School modtog i juni.

"Til sammen sikrer det nye navn og akkrediteringen, at North Zealand International School bliver førstevalget af internationale skoler i Nordsjælland. Akkrediteringen underbygger kvaliteten i vores undervisningstilbud, mens det nye navn gør, at vi lettere kan udvide vores netværk lokalt og internationalt," siger Claus Campeotto i pressemeddelelsen.

jesl

Publiceret 30 August 2019 15:30