Nikolaj Rosenthal havde god grund til at smile i sidste sæson - i Champions Hockey League er modstanden af en anden kaliber.

Nikolaj Rosenthal havde god grund til at smile i sidste sæson - i Champions Hockey League er modstanden af en anden kaliber. Foto: Per Sørensen Photography Ritzau/Scanpix

Europæisk ishockey:

Rungsted betaler lærepenge

Rungsted byder torsdag og lørdag på europæisk tophockey, når Zug og Pilsen kommer på besøg

Af
Fred Jacobsen

"Vi får sikkert klø," konstaterede Rungsted Seier Capitals partnerleder Finn Rosenthal, da det stod klart, hvem de danske ishockeymestre skulle møde i Champions Hockey League.

Forudsigelsen har hidtil holdt stik. For efter de to første to udekampe mod henholdsvis EV Zug fra Schweiz og HC Pilsen fra Tjekkiet står Rungsted før returopgørene i denne uge med nederlag på 2-5 i Schweiz og senest 3-9 i Pilsen.

Torsdag og lørdag er der så returkampe i Bitcoin Arena i Hørsholm, hvor Rungsted kan præsentere publikum for modstandere, der er af en anden kvalitet end den, man normalt møder i den danske Metalliga.

Rungsted indledte sit europæiske togt med at tabe 2-5 (0-2, 2-1, 0-2) i Schweiz, hvor de dog lykkedes at vinde anden periode med 2-1 på scoringer af Mario Lucia og Marcus Olsson.

Lørdag blev det så til et nederlag på 3-9 (2-3, 0-3, 0-3) i tjekkiske Pilsen. Hjemmeholdet kom foran efter 43 sekunder og scorede igen to minutter senere. Nikolaj Rosenthal fik reduceret og TJ Moore gjorde det til 2-3 kort for periodens udløb. I tredje periode reducerede Mario Lucia til slutresultatet 3-9.

Publiceret 02 September 2019 15:45