I samarbejde med Hørsholm Menighedsråd har Frivilligcenter og Selvhjælp Hørsholm nedsat en initiativgruppe til at arrangere en juleaften i Hørsholm.

I samarbejde med Hørsholm Menighedsråd har Frivilligcenter og Selvhjælp Hørsholm nedsat en initiativgruppe til at arrangere en juleaften i Hørsholm. Foto: AdobeStock

Frivilligcenter søger hjælp:

Vil lave juleaften for enlige

Frivilligcenter og Selvhjælp Hørsholm arbejder nu på at arrangere en juleaften med mad og hygge for Hørsholmborgere

Til stor skuffelse for mange mennesker måtte Hørsholm Menighedsråd sidste år aflyse deres juleaften-arrangement i Sognegården for enlige borgere.

Nu forsøger Frivilligcenter og Selvhjælp Hørsholm at stable et nyt arrangement den 24. december på benene. Det oplyser Lars Bjørck Olsen, formand for Frivilligcenter og Selvhjælp Hørsholm i en pressemeddelelse.

"I samarbejde med Hørsholm Menighedsråd har vi nedsat en initiativgruppe, som er begyndt med de indledende armbøjninger til en juleaften med mad og hygge for de Hørsholmborgere, som er interesserede i at holde juleaften med andre medborgere," oplyser Lars Bjørck Olsen.

For at kunne gennemføre arrangementet og skabe en hyggelig juleaften er der brug for flere frivillige, lyder opfordringen fra Frivilligcenter-formanden.

Hurtig tilmelding

Vil du være med til at skabe en dejlig juleaften for både dig selv og andre, er du meget velkommen til at kontakte initiativgruppen via Frivilligcenter og Selvhjælp Hørsholm enten på mail: mail@frivillighorsholm.dk eller på tlf. 2926 2040.

"Vi vil sætte stor pris på at blive kontaktet så hurtigt som muligt, så vi kan komme i gang med forberedelserne. Der er mange opgaver både store og små, som vi glæder os til at få hjælp til, så juleaften kan blive så god og velforberedt som muligt," siger Lars Bjørck Olsen.

Man er også velkommen til at kigge ind på Frivilligcenteret på Rungstedvej 1C, 1. sal. Der er åbent mandag-torsdag kl. 9-14 eller efter aftale.

mt

Publiceret 06 September 2019 17:00