Per Frost Henriksen skal fremover stå i spidsen for den nye skole FGU Øresund. Foto: Anne Meisner

Per Frost Henriksen skal fremover stå i spidsen for den nye skole FGU Øresund. Foto: Anne Meisner

Per Frost bliver formand for ny skole

Den nye skole FGU Øresund har valgt Per Frost Henriksen til formand og Torben Christensen til næstformand

Det bliver Per Frost Henriksen, der fremover skal stå i spidsen for den nye skole FGU Øresund, der får Torben Christensen til næstformand.

Den forberedende grunduddannelse (FGU) henvender sig til dem, der er under 25 år og endnu ikke er parat til at gå i gang med eller gennemføre en anden ungdomsuddannelse. Det kan være af faglige, personlige eller sociale årsager.

FGU Øresund, der er et samarbejde mellem de tre kommuner, Helsingør, Hørsholm og Fredensborg, er kommet godt fra start og har optaget 250 elever.

Det vigtige skridt

"Jeg håber vi med FGU Øresund kan skabe et skoletilbud, der kan gøre de unges drømme til virkelighed, hvor de unge føler sig set og opnår faglige kvalifikationer der kan give det vigtige skridt videre mod uddannelse og beskæftigelse," siger den nyvalgte formand Per Frost Henriksen i en pressemeddelelse.

"Jeg glæder mig over, at kommunerne, de faglige organisationer og arbejdsgiverne samarbejder om et tilbud til de unge, hvor uddannelse og beskæftigelse er i centrum," siger næstformand Torben Christensen.

/pm

Publiceret 09 September 2019 07:00