Det var glad modtager i borgmester Morten Slotved, der i sin egenskab af formand for Team Hørsholm, onsdag tog imod 45.000 kroner fra Hørsholm Rotary Klub ved præsident Per Bækgård.

Det var glad modtager i borgmester Morten Slotved, der i sin egenskab af formand for Team Hørsholm, onsdag tog imod 45.000 kroner fra Hørsholm Rotary Klub ved præsident Per Bækgård. Foto: Søren Hempel

Rotary-præsident donerer overskud til Team Hørsholm

Hørsholm Rotary Klub støtter eliteidrætten efter rekorddeltagelse i Hørsholmløbet

Af
Morten Timm

Hørsholmløbet - som Hørsholm Rotary Klub har skabt og har arrangeret i flere år - er blevet en sådan succes, at motionsløbet giver et flot overskud på 45.000 kroner.

Det beløb kunne den lokale Rotary-præsident Per Bækgård onsdag overrække til Team Hørsholms formand, borgmester Morten Slotved.

Team Hørsholm er et samarbejde mellem Hørsholm Kommune og det lokale erhvervsliv som i fællesskab støtter lokale eliteidrætsudøvere og klubber.

"Vi donerer hele overskuddet til Team Hørsholm for heri gennem at støtte eliteidrætten i Hørsholm Kommune," siger Per Bækgård.

Hørsholmløbet med afholdt 26. maj med deltagerrekord på 204 løbere, der der ude på enten de korte familievenlige stræk eller de længere ruter på 10 km og halvmaraton-distance.

Det er Hørsholm Rotary Klubs håb, at Hørsholmløbet kan vokse yderligere i årene fremover.

Publiceret 13 September 2019 07:00