Med røde klovnenæser kunne bestyrelsen for Rungsted private Realskole ved Gitte Braginski sammen med skoleleder Lotte Ostenfeld forleden overrække 41.438 kroner til Danske Hospitalsklovne efter skolens markedsdag.

Med røde klovnenæser kunne bestyrelsen for Rungsted private Realskole ved Gitte Braginski sammen med skoleleder Lotte Ostenfeld forleden overrække 41.438 kroner til Danske Hospitalsklovne efter skolens markedsdag. Pressefoto

Skole hjælper danske hospitalsklovne

Elever på Rungsted private Realskole holdt markedsdag og samlede ind til danske hospitalsklovne

Ved Rungsted private Realskoles årlige markedsdag i september samles der ind til et velgørenhedsprojekt og i år var støtten henvendt til danske hospitalsklovne.

På skolen var der arrangeret forskellige aktiviteter - huskeleg, havespil og karikaturtegning - samt boder, hvor eleverne samlede penge, og bagefter kunne den lokale privatskole overrække 41.438 kroner til De Danske Hospitalsklovne. Penge der skal hjælpe til at skaffe flere hospitalsklovne og gøre en forskel for en masse børn, der har en svær sygdomstid som indlagt.

Lærte om klovnearbejdet

Ifølge en pressemeddelelse fra Rungsted private Realskolen blev alle elever op til markedsdagen introduceret til klovnenes hospitalsarbejde. Eleverne fra Forskolen og til 6. klasse mødte to klovne, der gennem en forestilling fortalte om den hjælp og støtte de giver til sygdomsramte børn i en svær tid på hospitalerne.

De ældste elever fik besøg af en repræsentant fra Danske Hospitalsklovne og hørte et foredrag om organisationens arbejde. Efter forestillingerne fik eleverne udleveret røde klovnenæser.

Publiceret 17 September 2019 16:00