Meny er den største af de i alt 13 erhvervslejemål på Rungsted Bytorv. Torvets ejer, SG Nordic, afviser forlydende om at Rungsted Bytorv fortsat er til salg.

Meny er den største af de i alt 13 erhvervslejemål på Rungsted Bytorv. Torvets ejer, SG Nordic, afviser forlydende om at Rungsted Bytorv fortsat er til salg. Arkivfoto: Fred Jacobsen

Direktør afviser:

Midtpunkt er ikke til salg

Opgav at sælge centret i begyndelsen af året, oplyser ejeren - Rungsted Bytorv er heller ikke længere til salg, siger ejer

Af
Fred Jacobsen

Hørsholm Midtpunkts ejer, Dades A/S, afviser over for Ugebladet, at indkøbscentret er til salg.

"Det var til salg for et års tid siden, men det er stoppet," oplyser kommerciel direktør Jakob Møller.

Direktøren reagerer dermed på oplysninger i Ugebladet, at flere ejendomsinvestorer er begyndt at overveje, om de fortsat skal investere i Hørsholm, fordi kommunen på grund af en svag vækst i antal indbyggere mangler udvikling og derfor ikke er et attraktivt sted at investere i.

.

"Vi kørte for et år siden en salgsproces med henblik på at finde en medinvestor til hele vores portefølje af centre. Den proces stoppede vi dog," fortæller Jakob Møller, der ikke ønsker at kommentere på, hvorfor processen blev stoppet.

Et af de bedre centre

"I den proces kunne et særskilt salg af Hørsholm Midtpunkt have været en mulighed. Men det skete ikke, og nu er det altså ikke længere til salg," understreger Jakob Møller.

Han beskriver Midtpunkt som "blandt vores bedre centre".

"Vi er glade for Hørsholm Midtpunkt, selv om der med rulletrapperne har været nogle bump på vejen," lyder det fra Jakob Møller.

Detailhandel er for spredt

Han vil ikke over for Ugebladet kommentere den lokale ejendomsinvestor Jesper Vissings analyse af, hvorfor Hørsholm skulle være et dårligt sted at investere i. Han mener dog, at Hørsholms detailhandel har den udfordring, at planerne om det fremtidige omfang og den geografiske spredning er mere end kommunen kan bære.

"Detailhandelen er spredt over et for stort område," siger Jakob Møller.

SG Nordic A/S, ejer af Rungsted Bytorv, afviser at ejendommen er til salg lige nu. Der har dog i investorkredse cirkuleret et salgsprospekt på Rungsted Bytorv. Senest i februar, erfarer Ugebladet. Det prospekt er dog ifølge Søren Wagner, COO i SG Nordic, taget af bordet.

"Ejendommen er ikke længere til salg og har ikke været det længe. Baggrunden for vores oprindelige salgstanker havde intet at gøre med følelser omkring Hørsholm," skriver Søren Wagner i en af flere mails til Ugebladet som reaktion på Jesper Vissings udtalelse om, at ejendommen er til salg, fordi "ejeren syns det er håbløst i Hørsholm"

Ugebladet har bedt Søren Wagner svare på, hvornår salget er opgivet og hvorfor. De spørgsmål er han ikke vendt tilbage med svar på.

Publiceret 18 September 2019 19:00