Jan Nowak, divisionschef i Carl Ras Odense,med de tidligere ejere af 3 Aktive foran butikken i Kolding. Pressefoto

Jan Nowak, divisionschef i Carl Ras Odense,med de tidligere ejere af 3 Aktive foran butikken i Kolding. Pressefoto

Carl Ras styrker sin position med opkøb

Har overtaget firmaet 3 Aktive, der er værktøjs- og udstyrsspecialister

Den danske værktøj- og beslagvirksomhed Carl Ras, der også har butik i Hørsholm, har opkøbt værktøjs- og udstyrsspecialisten 3 Aktive.

"Vores ønske med at købe 3 Aktive er at styrke begge virksomheders positioner på et marked, som er hastigt konsoliderende. Vi tror på, at begge virksomheder kan lære meget af hinanden og kan bidrage til hinandens vækst,” fortæller medejer og administrerende direktør i Carl Ras Gorm Rasmussen i en pressemeddelelse.

Ingen ændring for kunder

I virksomheden 3 Aktive, der tæller 20 medarbejdere i alt, deles glæden. Ifølge Hans Erik Hansen, der var med til at grundlægge virksomheden for 11 år siden, stod firmaet nemlig over for en række store investeringer og et snarligt generationsskifte.

For kunderne i både Carl Ras og 3 Aktive kommer virksomhedshandlen ikke til at spille nogen større rolle, ud over at begge virksomheder fremover vil tilbyde flere løsninger og koncepter.

Carl Ras’ egne produkter, der produceres under brandet Stroxx, vil nemlig komme til salg i 3 Aktives butikker, ligesom Carl Ras’ kunder vil få adgang til 3 Aktives varesortiment.

jesl

Publiceret 20 September 2019 06:00