I kældergangene i 'Skærskilden' fortælles historien om det hospital, der engang lå hér, og om de patienter og læger, der havde deres gang på hospitalet. Efter det lukkede, virkede gangene forladte - men ikke alle kom med. Nogle af hospitalets særlinge nægter at give slip på denne verden. Du kan møde dem, hvis du tør i Tivolis sygeste forlystelse, når der åbnes til Halloween fredag 11. oktober.

I kældergangene i 'Skærskilden' fortælles historien om det hospital, der engang lå hér, og om de patienter og læger, der havde deres gang på hospitalet. Efter det lukkede, virkede gangene forladte - men ikke alle kom med. Nogle af hospitalets særlinge nægter at give slip på denne verden. Du kan møde dem, hvis du tør i Tivolis sygeste forlystelse, når der åbnes til Halloween fredag 11. oktober. Pressefoto

Vind Tivoli-tur til årets sygeste forlystelse

Sammen med Tivoli udlodder Ugebladet tre gange fire billetter med turpas til årets 'Halloween i Tivoli'

Af
Morten Timm

For alle med hang til både hygge og uhygge, byder Tivoli naturligvis igen på den rette kombination, når de fra fredag 11. oktober åbner den magiske Halloween-sæson og har pyntet op med over 21.000 græskar, svævende spøgelser, flyvende heksekoste og en Have badet i det særlige orange lys.

I år kan du prøve 'Hospitalet' – årets sygeste forlystelse - hvis du vel og mærke tør… i hvert fald kan du vinde en tur i Tivoli for fire personer med turpas. For i samarbejde med Tivoli udlodder Ugebladet nemlig tre gange fire billetter til de heldige vinder af vores lille Halloween i Tivoli-konkurrence.

Det eneste du skal gøre er at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål - og maile det sammen med navn, adresse og mobilnummer til konkurrence@ugebladet.dk - sidste frist er onsdag 9. oktober kl. 12 - så deltager du automatisk i lodtrækningen. Husk at skrive 'Halloween' i emnelinjen.

Samtidig opfordrer vi dig til at tilmelde dig Ugebladets Nyhedsbrev - klik HER - hvor du hverdag vil modtage de nyeste lokale nyheder i din mailboks - og fx som de første vil få nys om sådan en konkurrence her.

Skræmmende forhistorie

Ved 'Halloween i Tivoli' er der altid en helt speciel stemning. Ja, af både hygge med de mange græskar - og uhygge med spøgelserne i smøgen, Monster Night Out der bevæger sig rundt i haven. Men det sygeste er altså i scary-forlystelsen Skærsilden med den skræmmende forhistorie om, at der engang lå et hospital, hvor nogle af dets særlinge nægter at give slip på denne verden.

Man skal være 12 år og af den modige slags for at lade sig 'indlægge'. Men der også meget andet i Tivoli med Eventyrteatret i Glassalen og 'Sanne - The Musical' i Tivolis Koncertsal.

Konkurrencespørgsmål

Hvad hedder årets sygeste forlystelse i Tivoli?

1. Rådhuset

2. Biblioteket

3. Hospitalet

Mail dit svar til Ugebladet på konkurrence@ugebladet.dk - husk at anføre navn, adresse og mobilnr. Skriv 'Halloween' i emnelinje. Sidste frist er onsdag 9. oktober kl. 12.

Vinderne får direkte besked, og præmien gælder kun til Halloween i Tivoli fra fredag 11. oktober til og med søndag 3. november.

Husk også at tilmelde dig Ugebladets Nyhedsbrev HER

Publiceret 26 September 2019 19:00