47-årige Henriette Klekner ser frem til at åbne sin nye kosmetiske klinik Cosmo Laser i Hørsholm, som hun har indrettet i nyistandsatte lokaler på 2. sal i Hovedgaden.

47-årige Henriette Klekner ser frem til at åbne sin nye kosmetiske klinik Cosmo Laser i Hørsholm, som hun har indrettet i nyistandsatte lokaler på 2. sal i Hovedgaden. Foto: Morten Timm

Cosmo Laser åbner i Hørsholm:

Kosmetiske behandlinger er kommet for at blive

"Vi har en stærk iboende trang i Vesteuropa til at ville ældes med ynde," siger Henriette Klekner, ejer af Cosmo Laser i Hovedgaden

Af
Morten Timm

Interessen for og lysten til at bruge filler, botox, laser og andre kosmetiske behandlinger til at fortrænge de snigende aldringstegn vokser i disse år med næsten eksplosiv hast.

Og det er ikke kun en forbipasserende trend, mener Henriette Klekner, nyslået klinikejer af Cosmo Laser, der åbner i dag fredag i nyistandsatte lokaler på 2. sal i Hovedgaden 24.

"Det er kommet for at blive," siger hun til Ugebladet.

"Jeg tror, at det er så stærk en iboende trang hos vesteuropæiske mennesker at holde et skarpt øje på det fysiske udseende. Og vi vil gerne ældes med ynde," tilføjer Henriette Klekner.

Sygeplejerske med master

Efter en lang karriere på det sundhedsfaglige område (Henriette er uddannet sygeplejerske med en master i ernæring og sundhed og har i de sidste 10 år har arbejdet med sundhedsstrategi og kommunikation) har den 47-årige kvinde taget springet og droppet sit faste og vellønnede job for at blive selvstændig. Et ønske hun længe har haft lyst til at prøve af.

Med de stærke strømninger i tiden for at få lavet kosmetiske behandlinger var det derfor oplagt at gå ind i den branche, hvor hun ligeledes kan bruge sin sundhedsfaglige viden og indsigt i de kosmetiske behandlinger - laser, filler og botox - som hun tilbyder i Hørsholm-klinikken.

"I København er kosmetiske behandlinger jo meget brugt og har været det længe. Nu er det ved at brede sig længere ud, og i dag er det alle slags mennesker - fra alle samfundslag, begge køn og i alle aldre - der gør det," fortæller Henriette Klekner, der privat bor i Charlottenlund, men fandt Hørsholm - i tilpas afstand fra København - som et ideelt sted at åbne klinik.

Kendt på laser

Det er den fjerde Cosmo Laser i landet, og der køres med samme produkter og behandlinger som i de andre Cosmo Laser-klinikker, der i København ejes og drives af Sarah Crone.

Filler til 'modellering' af læber og kinder, udligning af fuger ved næsen og de 'sure' mundvige samt til at skabe en skarpere kæbelinje. Med toksinet botox, der går ind og lammer muskulaturen, kan ansigtsrynker udglattes for en periode.

"Vi står for en meget balanceret behandling, og der kan sagtens være kundeønsker, vi siger nej til," oplyser Henriette Klekner.

Med de stærke strømninger i tiden for at få lavet kosmetiske behandlinger var det oplagt for den sygeplejerske-uddannede Henriette Klekner at åbne klinik i partnerskab med Cosmo Laser. Her med klinikkens laserapparat.

Med de stærke strømninger i tiden for at få lavet kosmetiske behandlinger var det oplagt for den sygeplejerske-uddannede Henriette Klekner at åbne klinik i partnerskab med Cosmo Laser. Her med klinikkens laserapparat. Foto: Morten Timm

Hovedkompetencen hos Cosmo Laser, og det, de er blevet kendt på, er laserbehandingerne.

"Det kan bruges mod solskader i huden, fregner og andre pigmentændringer. Derudover til hudforyngende behandling og til hårfjerning, som er det helt store," oplyser Henriette Dekner, der selv har fået laserbehandling for solpletter i huden og også har afprøvet botox.

Som det kræves har Cosmo Laser i Hørsholm en ansvarlig læge tilknyttet og er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Publiceret 27 September 2019 13:00