Pigefællesskaberne startes op af GirlTalk og Ung i Hørsholm, og skal ikke kun hjælpe unge piger med at navigere i deres hverdag, men vil også styrke selvværd og selvtillid. Pressefoto

Pigefællesskaberne startes op af GirlTalk og Ung i Hørsholm, og skal ikke kun hjælpe unge piger med at navigere i deres hverdag, men vil også styrke selvværd og selvtillid. Pressefoto

Når livet gør ondt:

Ny gruppe hjælper piger til bedre selvværd

GirlTalk kommer til Hørsholm for at hjælpe pige med præstationspres og lavt selvværd

Nu får unge piger i Hørsholm mulighed for at deltage i gratis pigegrupper, der hjælper unge piger med, at lære at navigere i de mange krav og forventninger pigerne møder i deres dagligdag

Pigefællesskaberne startes op af GirlTalk og Ung i Hørsholm, og skal ikke kun hjælpe unge piger med at navigere i deres hverdag, men vil også styrke selvværd og selvtillid.

”I GirlTalk er vi rigtig glade for, at vi nu skal starte en EmpowR-gruppe i Hørsholm. EmpowR er et pigefællesskab, hvor piger lytter og lærer om sig selv og hinanden” fortæller Sanne Lindberg Gylling, der er projektleder i GirlTalk.

Hun glæder sig over, at GirlTalk i samarbejde med Ung i Hørsholm nu kan tilbyde piger i Hørsholm at være med i et positivt pigefællesskab.

Ti uger

EmpowR er en samtalegruppe for piger, der ledes af to frivillige fra GirlTalk. I EmpowR er der hver gang et emne, øvelser, hygge, sjov og snacks. EmpowR er et forløb på ti uger, hvor pigerne mødes en gang om ugen i to timer.

Her er pigerne selv med til at bestemme, hvilke emner de godt kunne tænke sig at snakke om. Det kan for eksempel være følelser, tanker, selvværd, selvtillid, identitet, venner, familie og fremtid.

"Pigerne som er med i EmpowR er helt almindelige piger, der går i 7. eller 8, klasse, og som også har lyst til at være med i en pigegruppe. De to gruppeledere er frivillige fra GirlTalk, som er vant til at snakke og være sammen med piger på den alder. De gør EmpowR til et trygt og sjovt pigefællesskab, og det er de frivillige sammen med pigerne i gruppen, der gør EmpowR til et særligt sted at være," siger projektleder Sanne Lindberg Gylling.

Publiceret 30 September 2019 06:00