Ægteparret Nicholas Wolff og Annette Bjerrehus er som ægtepar gået sammen om at åbne senge-forretningen

Ægteparret Nicholas Wolff og Annette Bjerrehus er som ægtepar gået sammen om at åbne senge-forretningen "Beds & Interior by Bjerrehus" i bymidten. Foto: Morten Timm

Åbner ny butik med senge:

Annette og Nicholas vil sælge god nattesøvn

Torsdag åbner parret ny forretning 'Beds & Interior by Bjerrehus' i bymidten og kan som de første præsentere de håndbyggede svenske senge fra Viking

Af
Morten Timm

Det handler om en god nattesøvn for ægteparret Annette Bjerrehus og Nicholas Wolff. Og det er det de vil være leveringsdygtige i, når de på torsdag 3. oktober åbner den nye forretning 'Beds & Interior by Bjerrehus' på Hovedgaden 53 mellem Sydbank og Trommen.

Som de første i landet kan de præsentere det fulde sortiment af de håndbyggede og bæredygtige svenske senge af kvalitetsmærket Viking Beds of Sweden, der alene produceres på en fabrik i Småland.

Skræddersyet

"Vi håber at kunne give folk en oplevelse, når de kommer ind i butikken, hvor vi slår på kvalitet, den personlige betjening og et højt serviceniveau," fortæller de to nybagte forretningsindehaveretil Ugebladet.

I flere år har ægteparret Annette Bjerrehus og Nicholas Wolff fra Hørsholm gået med tanken om at åbne deres eget. De manglede bare lige det rigtige produkt og den rigtige lokalitet.

Da de fik muligheden for både at forhandle Viking-senge i Danmark og tilbudt forretningslokaler i to etager i bymidten, slog de til med det samme. Herefter er det gået stærkt.

"Det har været helt afgørende for os, at vi kan sælge et produkt, vi personligt kan stå indenfor. Det kan vi med Viking Beds, fordi det udover kvaliteten er muligt at skræddersy en seng ud fra personlige og individuelle behov. Det er også sjovere at sælge noget, man brænder for i stedet for at sælge noget på en pris," fortæller Annette Bjerrehus og Nicholas Wolff til Ugebladet.

De håndbyggede svenske senge

De håndbyggede svenske senge "Viking Beds of Sweden" sælges for første i fuld sortiment i Annette Bjerrehus og Nicholas Wolffs nye forretning i Hovedgaden. Foto: Morten Timm

Mere end senge

Nicholas, født og opvokset i Hørsholm, er udlært hos Bæk-Larsen (nu Daniel - red.). Her blev han opflasket med den gode kundeservice. Senere fulgte over 25 år indenfor netop senge og møbler.

Den erfaring bringer han med ind i den nye Beds & Interior by Bjerrehus, mens fruen - udover at lægge efternavn til - har fokus på småmøbler og andre ting til soveværelse, herunder hovedpuder, dyner og pyntepuder, som vil være hylderne.

Endelig vil de også have sovesofaer i butikken.

Publiceret 01 October 2019 16:00