Ulrikke Sangstad Carlsen, autoriseret fysioterapeut, har slået sig på laserbehandling af sportsskader og andre fysiske skavanker. Klinikken har hun lige flyttet fra Kongevejscentret til Klædefabrikken.

Ulrikke Sangstad Carlsen, autoriseret fysioterapeut, har slået sig på laserbehandling af sportsskader og andre fysiske skavanker. Klinikken har hun lige flyttet fra Kongevejscentret til Klædefabrikken. Foto: Morten Timm

Ulrikke fjerner sportsskader med laserlys

Den lokale fysioterapeut har flyttet sin klinik Fysiolaser ind på klædefabrikken

Af
Morten Timm

Fysioterapeut Ulrikke Sangstad Carlsen er nu gået solo med den særlige laserbehandling - Fysiolaser - og har netop rykket klinikken fra Kongevejscentret og ind i nye omgivelser på Klædefabrikken på Lyngsø Allé, 3, opgang C.

Samtidig har den 46-årige fysioterapeut indledt et samarbejde med cykelforretningen Service Cource i Kokkedal Industripark, hvor hun en gang om ugen tilbyder kunderne laserbehandling.

Hurtigere heling

En behandling der udmærker sig ved en markant hurtigere heling af både sportsskader med forstuvning og muskelforstrækninger, inflammation og andre fysiske skavanker, fx. hælspore, tennisalbue og musearm. Hun siger, at helingstiden med laser blot er en tredjedel.

"Kort fortalt er laserbehandlingen forstærket lys, der trænger dybt ind i vores væv og giver energi til cellerne. Som ultralyd er det en passiv behandling, men laserlyset går dybere og 'reparere' hurtigere," fortæller Ulrikke Sangstad Carlsen og tilføjer, at den også kan give en smertelindrende effekt på slidgigt.

Laserbehandlingen er forstærket lys, der trænger dybt ind i vævet og giver energi til cellerne og forkorter helingsprocessen til kun en tredjedel af tiden.

Laserbehandlingen er forstærket lys, der trænger dybt ind i vævet og giver energi til cellerne og forkorter helingsprocessen til kun en tredjedel af tiden. Foto: Morten Timm

Ofte vil en forstuvning kræve tre-fem laserbehandlinger á 15 minutter, men som erfaren fysioterapeut vurderer hun altid skadens omfang, og hvis det kræver en anden og supplerende behandling har hun samarbejde med både lokale fysioterapeuter og kiropraktorer.

Publiceret 01 October 2019 07:22