Otte gange har Marineforeningen Hørsholm Rungsted haft indbrud, og det får nu konsekvenser.

Otte gange har Marineforeningen Hørsholm Rungsted haft indbrud, og det får nu konsekvenser. Arkivfoto

Serie af indbrud tvinger forening til afgørende skridt

Marineforeningen i Hørsholm tager konsekvensen og 'nedlægger' deres indtægtsgivende spillemaskiner

Af
Morten Timm

Efter at være udsat for flere indbrud føler Marineforeningen Hørsholm Rungsted på Sdr. Jagtvej 10 sig nu tvunget til at handle for at sætte en stopper for de gentagende tyverier.

Derfor dropper de nu de to spillemaskiner, som i mange år har stået i Marinestuen og har givet et pænt tilskud til foreningens drift.

"Desværre er der personer i området, som ikke kender forskel på 'dit og mit', og det er nu ottende gang - og anden gang i år - vi har fået ubudne gæster. For der ikke længere skal ligge kontanter eller poletter i har vi besluttet at 'nedlægge' spillemaskinerne," siger en en ærgerlig Henrik B. Pedersen, afdelingskasserer i Marineforeningen.

Kan ikke forsikres

Han tilføjer, at "økonomien i foreningen er stram, og det tilskud, spillemaskinerne har givet, har været særdeles velkommen."

Derudover har hvert eneste indbrud udløst irriterende og unødvendige udgifter samt været til stor gene for en række personer.

"Vi bor til leje hos kommunen, og de har velvilligt dækket skaderne på vinduer og døre. Spillemaskinerne får vi stillet til rådighed af CAH Automat service, som har ansvaret for de penge, der er i maskinen, samt selve maskinerne. Det kan desværre ikke forsikres til en fornuftig pris, så endnu et tab i kontanter og ødelagte maskiner," forklarer Henrik B. Pedersen.

Det er ikke lykkedes Nordsjællands Politi at finde afgørende spor af gerningsmændene, og ifølge Marineforeningen har de meddelt, at de har henlagt sagen.

Publiceret 02 October 2019 11:00