Som medlem af Bog & idés kundeklub kan du som noget nyt returnere dine bestsellere efter endt læsning og få et tilgodebevis på 25 procent af bogens pris.

Som medlem af Bog & idés kundeklub kan du som noget nyt returnere dine bestsellere efter endt læsning og få et tilgodebevis på 25 procent af bogens pris. Foto: Morten Timm

Bog & idé indfører returpant på bøger

Akkurat som vi kender det fra systemet med flaskepant kan du penge tilbage på bøger, der bliver afleveret i boghandlen igen

Aflevér en af tidens bestsellere i Bog & idé, når den er læst færdig, og få 25 procent af prisen tilbage i returpant, som kan bruges på nye indkøb.

Sådan lyder et nyt koncept til medlemmerne af kundeklubben i Bog & idé, der gerne vil skabe et nyt økosystem for bestsellere.

Det er tidens bestsellere, som kunderne kan modtage returpant for, forudsat at bogen oprindeligt er købt i Bog & idé, oplyser kædens markedschef Anders Dahl Iversen i en pressemeddelelse.

Kunden skal blot komme med bøgerne minimum tre måneder efter købsdatoen – og have kvitteringen med.

Det kræver også et medlemskab af Bog & idés kundeklub. Det er gratis og kræver blot, at kunden registrerer sit navn og sin e-mail.

Panten bliver udstedt som et tilgodebevis til Bog & idés fysiske butikker.

”Udover at udvikle Bog & idés kundeklub med fordele vil vi også gerne bidrage til at skabe et økosystem, hvor bøgerne går i loop og får mere end et liv ud fra en bæredygtig tankegang, som betyder meget for kunderne i dag”, siger Anders Dahl Iversen.

For de indleverede bestsellere vil efterfølgende kunne købes for 50 procent af nyprisen.

Gavemodtagere af bestsellere kan også selv indlevere en bog og få returpant, forudsat at de melder sig ind i Bog & idés kundeklub.

Publiceret 13 October 2019 06:00