Skal Fritidshuset være boliger, servicefunktioner som sundhedshus eller en kombination? Det er noget politikerne i Hørsholm skal blive enige om, før Fritidshuset sendes i udbud.

Skal Fritidshuset være boliger, servicefunktioner som sundhedshus eller en kombination? Det er noget politikerne i Hørsholm skal blive enige om, før Fritidshuset sendes i udbud. Foto: Søren Hempel

Nu bliver det konkret:

Fritidshuset skal gøres klar til udbud

Før det sendes i udbud skal politikerne blive enige om, hvad huset fremover skal være

Af
Fred Jacobsen

Den langvarige diskussion om, hvordan området ved Rungsted Kyst Station skal udvikles, bliver nu mere konkret. Det første, der nu skal tages fat på, er udviklingsplanens delområde 4, der omhandler Fritidshuset.

Det skal nu gøre klar til at blive sendt i udbud, fortæller borgmester Morten Slotved (K). Før det sker skal de lokale politikere blive enige om hvad Fritidshuset så skal bruges til.

"Før vi sender Fritidshuset i udbud, skal vi politisk beslutte, om det skal udbydes som boliger, om der skal være sundhedshus eller en kombination. Alt er i og for sig i spil," oplyser borgmesteren efter det seneste møde i Økonomiudvalget. Et tema, der også er aktuelt i forbindelse med Fritidshusets fremtid er at bevare den nuværende facade.

Status efter et par års debat om stationsområdet er, at Ulvemosehuset bevares som daginstitution, at Fritidshuset sælges og at der på Rungsted Skoles areal skal etableres en ny daginstitution.

"Vi iværksætter også en proces for en ny daginstituition," fortæller borgmesteren, der lufter tanker om, at det kan blive tale om to institutioner til sammenlagt ca. 120 børn.

Publiceret 18 October 2019 12:20