Thomas Olsen, Chloé Bruun og Yogazensation i Hørsholm tilbyder ny webshop og yoga på abonnement.

Thomas Olsen, Chloé Bruun og Yogazensation i Hørsholm tilbyder ny webshop og yoga på abonnement. Foto: Fred Jacobsen

Nyt i Hørsholm:

Yoga på abonnement

Yogastudiet Yogazensation udvider med abonnementsordning og webshop

Af
Fred Jacobsen

Lige som du kan abonnere på en avis, på et fitnesscenter, sokker eller noget helt fjerde, kan du nu også abonnere på yoga.

Det er Hørsholm-studiet Yogazensation i Midtpunkt 14, der tilbyder en abonnementsordning til fast pris, som gør, at eleverne, som kunderne kaldes, kan dyrke yoga lige så ofte de vil og når det passer bedst. Denne nemme tilgang og fleksibilitet har ifølge ejer og yogalærer Chloé Bruun ført til en voldsom vækst i virksomhedens aktiviteter.

"Det har betydet, at flere går til yoga og at vi har udvidet fra syv til 13 hold," fortæller Chloé, der driver Yogazensation sammen med kæreste og partner Thomas Olsen.

Det er ikke det eneste, Chloé og Thomas er nået frem til efter at de har "rystet posen", som Chloé Bruun formulerer det.

Yogazensation byder også på webshoppen 'Own it by CT', som byder på yogatøj, udstyr som måtter tæpper og olier, der passer til aktiviteten. Eller rettere sagt filosofien, som Chloé mener, yoga er udtryk for.

"Yoga giver styrke og ro og kan være et pusterum i en travl hverdag," mener Chloé Bruun, der blev uddannet som yogalærer i Los Angeles og har drevet selvstændig virksomhed i Hørsholm siden 2005.

Publiceret 22 October 2019 07:00