Nu arrangeres der igen juleaften i Hørsholm Sognegård for enlige og andre, der er alene i højtiden.

Nu arrangeres der igen juleaften i Hørsholm Sognegård for enlige og andre, der er alene i højtiden. Foto: AdobeStock

Klar med juleaften for enlige og dem, der ikke vil sidde alene

Frivilliggruppe er nu klar til at invitere til juleaften i Hørsholm Sognegård

Af
Morten Timm

Nu bliver det også jul for ældre, enlige og par samt alenemødre og -fædre i Hørsholm.

I de sidste par måneder har en gruppe på 20 frivillige arbejdet i hærdigt på at arrangere en rigtig juelaften for de borgere, der enten ikke har andre at fejre julen med eller ikke ønsker at sidde alene hjemme juleaften.

Bag initiativet står Frivilligcenter og Selvhjælp Hørsholm samt Hørsholm Menighedsråd, der har stillet Hørsholm Sognegård til rådighed for julearrangementet 24. december og som starter kl. 18, så der vil være mulighed for at deltage i den sene julegudstjeneste i Hørsholm Kirke.

Traditionel julemenu

"Efter en kort velkomst vil gæsterne blive ført op i den store sal, som vil være pyntet op til anledningen. Der vil naturligvis også være et smukt pyntet juletræ," oplyser Lars Bjørck Olsen, formand for Frivilligcentret.

Han fortæller videre, at når alle er gået til bords vil der blive serveret en traditionel dansk julemenu med and og flæskesteg med tilbehør. Måltidet vil blive rundet af med risalamande og efterfølgende kaffe med hjemmebagte småkager.

"Aftenen vil ligeledes være krydret med julegaver til alle deltagere samt mandelgaver til de heldige," siger Lars Bjørck Olsen.

Plads til 60 gæster

Der vil i alt være plads til 60 gæster og tilmelding vil være efter 'først til mølle' princippet ved henvendelse til Frivilligcenter og Selvhjælp Hørsholm på mail: mail@frivillighorsholm.dk eller på telefon 29262040.

Deltagerprisen er 150 kr. pr. person, børn 3-12 år halv pris og børn under 3 år gratis.

Tilmelding vil først blive endeligt registreret ved betaling på konto (reg.nr. 9570 konto nr. 12792719) eller mobilepay 33 38 41 og er herefter bindende.

Sidste frist for tilmelding er torsdag 5. december 2019.

Publiceret 07 November 2019 17:53