Ejendomsmæglerne Louise Hartmann (tidligere Lillelund), tv.) og Mira Trolle er ikke længere kun veninder og sparringspartnere. Nu er de også forretningspartnere og fælles om tre Nybolig-forretninger i Hørsholm, Holte og Hillerød.

Ejendomsmæglerne Louise Hartmann (tidligere Lillelund), tv.) og Mira Trolle er ikke længere kun veninder og sparringspartnere. Nu er de også forretningspartnere og fælles om tre Nybolig-forretninger i Hørsholm, Holte og Hillerød. Pressefoto

Trolle & Hartmann - ny kvindelig mæglerduo i Nybolig:

Klar til at sælge ECO Village i PH Park

”Vi går sammen med stærkt venskab, faglig respekt og høje ambitioner,” siger de to ejendomsmæglere

Ejendomsmægler Louise Hartmann (tidligere Lillelund), der ejer tre Nybolig-forretninger i Hørsholm, Holte og Hillerød, går nu sammen med sin veninde og sparringspartner gennem mange år, ejendomsmægler Mira Trolle, om at drive alle tre butikker – i Holte, Hørsholm og Hillerød.

Den første store fælles opgave har de også på plads, afslører de. De skal nemlig stå for salget af det nye ECO Village i PH Park i Hørsholm.

Louise Hartmann og Mira Trolle har kendt hinanden privat i næsten 30 år, og de glæder sig til at tage hul på en fælles professionel fremtid sammen.

"Det kan være en stor opgave at drive forretning alene. Derfor har jeg valgt at få en forretningspartner ind, som jeg kender og har tillid til. Sammen kan vi give forretningerne et ekstra boost og dermed styrke vores forretningsområder markant," siger Louise Hartmann i en pressemeddelelse.

Naturlig udvikling

Begge har stor erfaring indenfor deres felt. Louise Hartmann har 30 års mæglererfaring, mens Mira Trolle både har en baggrund som ejendomsmægler og en årelang erfaring indenfor for bygge- og ejendomsbranchen - senest som partner hos Estate Media.

"Jeg ser virkelig frem til det nye samarbejde. Mira har været min sparringspartner i mange år, så parløbet føles som en naturlig udvikling, der giver os helt nye muligheder for overblik og udvikling både på butikkernes eksisterende og på nye områder," fortæller Louise Hartmann.

Satsning på projektboliger

Som mæglerduoen Trolle & Hartmann vil de især skrue op for satsningen på projektboliger bredt i Nordsjælland. En mission, de allerede kan tage hul på med projektopgave af det bæredygtige ECO Village i Hørsholm.

"Et virkelig spændende projekt, som vi ikke kan vente med at gå i gang med," fortæller Louise Hartmann.

Som mæglerduoen Trolle & Hartmann vil de især satse på projektboliger i Nordsjælland, og den første opgave bliver at sælge det bæredygtige ECO Village i PH Park i Hørsholm.

Som mæglerduoen Trolle & Hartmann vil de især satse på projektboliger i Nordsjælland, og den første opgave bliver at sælge det bæredygtige ECO Village i PH Park i Hørsholm. Pressefoto

For Mira Trolle er det en tilbagevenden til mæglerverdenen efter en lang årrække i andre dele af bygge- og ejendomsbranchen, men hun ser et fantastisk potentiale i, at de to veninder nu slår sig sammen fagligt og forretningsmæssigt.

"Vi så mulighederne i den stærke profil, Louises tre butikker har, og i takt med udviklingen på området skal projektsalget fylde væsentligt mere, end det gør i dag," forklarer Mira Trolle.

Synergi med tre butikker

Sammen har de ekstra høje ambitioner og stor tro på succes, hvor synergien af at have tre butikker på tværs af Nordsjælland er et stærkt parameter.

"Det giver os fantastiske muligheder, da vi dækker et meget stort område. Det vil i høj grad gavne både vores boligkunder og projektsalgskunder," mener Mira Trolle og Louise Hartmann.

mt

Publiceret 08 November 2019 16:00