Sådan så det ud sidste år lige efter julelysene var tændt i bymidten.

Sådan så det ud sidste år lige efter julelysene var tændt i bymidten. Foto: Fred Jacobsen

Så nærmer vi os:

Julelysene tændes igen i hele byen

Fredag 15. november tager borgmester og julemand igen på turné for at tænde for julen

OPDATERET 12. november kl. 17.30

Efter sidste års premiere - og succes - med at tænde julelyset samtidigt i store dele af kommunen, vender detailhandelsforeningerne i år tilbage med koncepten 'Jul i hele Hørsholm'.

Det betyder, at julebelysningen i tre af byens handelscentre tændes efter hinanden med tre kvarters tidsforskydning.

Musik, æbleskiver og gløgg

Borgmester Morten Slotved tænder julebelysningen sammen med julemanden og julebørn Hørsholm Midtpunkt og gågaden fredag 15. november kl. 16:00, ved Kongevejscentret kl. 16:45 og sidst på Rungsted Bytorv kl. 17:30.

Borgmesterens og julemandens rundtur indledes under akkompagnement af Hørsholm Musikskole, der synger julen ind til duften af æbleskiver, gløgg og julelækkerier.

Borgmesteren og julemanden skal igen 15. november køre rundt i hestevogn og tænde for julelyset.

Borgmesteren og julemanden skal igen 15. november køre rundt i hestevogn og tænde for julelyset. Foto: Fred Jacobsen

På Apotekertorvet kommer Kagekompagniet fra Rungsted med deres julekage, og Bøf & Bolle sælger gløgg og æbleskiver. Kulturhus Trommen bidrager til festlighederne med en konkurrence om billetter til to af de kommende arrangementer og uddeler deres nye efterårsmagasin.

Nordea og børn fra byens børnehaver deler slik ud til alle børn med nissehue. Og CPH Dans kommer og danser i forbindelse med at julebelysningen tændes.

Jul i tv

Nordisk Film er i øvrigt tilstede for at følge Kagekompagniet til TV2-udsendelsen “I den søde juletid”.

Ved Kongevejscentret ud for Dalgaard Supermarked og inde i forretningen vil der være smagsprøver på julelækkerier, imens julemanden og julebørn hygger om kunderne.

På Rungsted Bytorv vil MENY vise sit sortiment af juleprodukter, mens julemanden og julebørn deler slik ud til alle børn med nissehue.

Artiklen er opdateret med oplyslinger om, at Kagekompagniet følges af Nordisk Film. OPtagelserne skal bruges i en TV 2-udsendelse med titlen "I den søde juletid." Til den oprindelige artikel havde vi fået oplyst, at optagelserne var til TV2 Lorry.

Publiceret 09 November 2019 09:00