Hos Audi i Hørsholm kan du i weekenden prøve en hæsblæsende tur i en racersimulator. Pressefoto

Hos Audi i Hørsholm kan du i weekenden prøve en hæsblæsende tur i en racersimulator. Pressefoto Johnny Pedersen

Kom og prøv hæsblæsende race hos Audi

Audi i Hørsholm åbner dørene op for konkurrence i professionel simulatur, vask og vintertjek af bilen

De fleste går med en drøm i maven om at køre racerbil, dog får de færreste muligheden for at udleve den, men i denne weekend kan man komme tæt på, når Audi Hørsholm i Kokkedal Industripark holder åbent hus.

Her kan du både 16. og 17. november mellem kl. 11-16 prøve en professionel racersimulator og i hæsblæsende fart kan dyste mod andre om at sætte den bedste tidsrekord. Undervejs bliver man instrueret af en racerkører for at komme så tæt på den ægte oplevelse som muligt. Der vil være præmier på spil.

”Det er skønt at kunne give folk en spændende oplevelse i nærområdet," siger Rasmus Albrechtsen, filialchef i Audi i Hørsholm i en pressemeddelelse.

Han glæder sig også meget til at kunne servicere Audi-ejere med vintertjek.

Q-days

Anledningen til det åbne hus er Q-days, hvor Audi sætter fokus på deres Q-modeller.

I Hørsholm er der mulighed for en prøvetur i en ny model, men også for at få tjekket og vasket sin egen bil, inden de mørke måneder kommer snigende.

Rasmus Albrechtsen, filialchef i Audi i Hørsholm. Pressefoto

Rasmus Albrechtsen, filialchef i Audi i Hørsholm. Pressefoto

Og der er gode grunde til at få foretaget et vintertjek af bilen, så den danske kulde, slud og sne ikke giver en vinter med bilproblemer eller motorhavari.

”Hvis du er Audi-ejer, så tag endelig bilen med. Det gratis vintertjek kommer rundt om viskerblade og sprinklersystemet, tjekker frostsikring af kølersystemet, dæk og fælge, bremser samt undervognens ophæng og beskyttelse. Selvom det kan lyde som mange ting, der skal kontrolleres, tager tjekket kun 30 minutter,”, oplyser den lokale Audi-filialchef.

mt

Publiceret 14 November 2019 15:00