Julen er i høj grad også børnenes fest - og et møde med Julemanden ved årets julelystænding skal naturligvis foreviges for eftertiden.

Julen er i høj grad også børnenes fest - og et møde med Julemanden ved årets julelystænding skal naturligvis foreviges for eftertiden. Peter Mailand

Se billederne:

Lad det så blive jul

Julelystændingen i hele kommunen blev igen et tilløbsstykke med boder, musik, tale og Julemanden i hestevogn og gavehumør

Så var det der igen: Jubelbrølet og klapsalverne, da hele Hørsholms julelys blev tændt. For atter i år havde den festlige start på juletiden tiltrukket hundredvis af borgere i alle aldre.

Borgmester Morten Slotved stod for nedtællingen - så gik der på perfekt vis lys i juleudsmykningen i gågaden og Hørsholm Midtpunkt.

Hørsholm Musikskole leverede den musikalske julestemning - og så blev der ellers hygget med gløgg og æbleskiver fra Bøf & Bolle, julelækkerier, kager fra Kagekompagniet fra Rungsted og børn fra byens børnehaver, der delte slik ud.

Borgmester og julemand ankom i hestvogn, og kørte efter den festlige start videre for at tænde julelysene i henholdsvis Kongevejscentret, hvor Dalgaard Supermarked bød på smagsprøver på julelækkerier og Rungsted Bytorv.

Publiceret 17 November 2019 16:45