Marie Carmen Koppel byder for 10. år i træk på amerikanske carrolls og andre juleklassikere i Hørsholm Kirke. Pressefoto

Marie Carmen Koppel byder for 10. år i træk på amerikanske carrolls og andre juleklassikere i Hørsholm Kirke. Pressefoto

Konkurrence:

Her kan du sikre dig den søde julemusik

Ugebladet udlodder fem cd'ere med Marie Carmen Koppel

OPDATERET 3. december kl. 9.40

Når gospel- og souldivaen Marie Carmen Koppel søndag 15. december giver julekoncert i Hørsholm Kirke, er det fortsættelsen af noget, der for mange i Hørsholm er en dejlig tradition.

Man mødes i kirken med gode venner og hører noget godt julemusik.

Spørgsmålet er så, hvor mange år skal der til før noget bliver en fast tradition? Svaret kunne være, at det er lige så mange gange som Marie Carmen Koppel har holdt julekoncert i Hørsholm Kirke.

Vores spørgsmål er:

For hvilken gang holder Marie Carmen Koppel julekoncert i Hørsholm Kirke?

Har du svaret, kan du være med i konkurrencen om Marie Carmen Koppels jule-cd "When you wish upon a star" ved at svare på spørgsmålet på konkurrence@ugebladet.dk senest fredag 13. december.

Vi har fem cd'er til rådighed og trækker lod om vinderne, der får direkte besked.

Marie Carmen Koppel har turneret Danmark tyndt på en omfattende juleturné de sidste 20 år, hvor hun synger julen ind for et trofast publikum med amerikanske carolls og juleklassikere fra blandt andet hendes første julealbum 'A merry little christmas' fra 2010.

I år har Marie Carmen valgt at udgive endnu et julealbum med titlen 'When you wish upon a star' - et nummer, hun også fortolker på albummet, hvor man også finder juleklassikere som bl.a. 'Silent Night', 'Dejlig er jorden' og 'Let it snow'.

Artiklen er opdateret med en præcisering af spørgsmålet, hvor mange gange Marie Carmen Koppel har givet julekoncert i Hørsholm Kirke.

Sådan kan du være med

  • Svar på spørgsmålet: For hvilken gang holder Marie Carmen Koppel julekoncert i Hørsholm Kirke?
  • Send svaret til konkurrence@ugebladet.dk, så vi har det senest fredag 13. december.
  • HUSK navn og adresse.
  • Der er fem cd'ere på højkant, vinderne får direkte besked.

Publiceret 02 December 2019 17:30