Rungsted-backen Simon Löf var i hopla, da han med tre mål mod SønderjyskE sikrede den forløsende sejr efter seks nederlag i træk.

Rungsted-backen Simon Löf var i hopla, da han med tre mål mod SønderjyskE sikrede den forløsende sejr efter seks nederlag i træk.

Rungsted hopper ind i det nye år med sejr

Efter seks nederlag i træk fik Rungsted Seier Capital endelig brudt den negative stime med 4-5-sejren over SønderjyskE fredag aften

Af
Joachim Weichel

Der skulle forlænget spilletid og straffeslag til i fredagens opgør mod SønderjyskE, før den forløsende scoring, som brød Rungsted Seier Capitals negative stime på seks nederlag i træk, indfandt sig. Den kom fra Simon Löfs stav, der efter en brandkamp med to mål i powerplay, også stod for den afgørende straffeslagsscoring, der sikrede Rungsted 4-5-sejren.

Frygtede ikke et nederlag

Efter en lang række kampe, hvor Rungsted-spillet til tider har set forkrampet ud, smed spillerne tøjlerne fredag aften, og det gav pote mod SønderjyskE.
"Viljen til at vinde var større end frygten for at tabe, og det gjorde forskellen," sagde svenske David Suvanto, der noterede sig for en assist på et af målene i powerplay.
Rungsted skal forsøge at opbygge en stime af sejre, når Gentofte kommer på besøg den 3. januar.

SønderjyskE 4 Rungsted Seier Capital 5 (0-1, 1-1, 3-2, 0-1)

0-1: #13 Morten Green (#23 J. Palmebjörk)

1-2: #96 Fabian Brunnström (#13 M. Green)

2-3: #5 Simon Löf (#96 F. Brunnström, #13 M. Green)

2-4: #5 Simon Löf (#33 D. Suvanto, #15 N. Rosenthal)

4-5: #5 Simon Löf

Publiceret 31 December 2016 16:30