Marvin Dominique var med sine 35 point ustyrlig mod rivalerne fra SISU.

Marvin Dominique var med sine 35 point ustyrlig mod rivalerne fra SISU.

Skadesramt Hørsholm-hold kæmpede sig til sejr

Hørsholm 79ers-herrerne havde kun syv spillere til rådighed, men formåede alligevel at sejre 86-71 mod rivalerne fra SISU

Af
Joachim Weichel

Herreholdet fra Hørsholm 79ers var op til fredagens opgør mod SISU ramt af skader til halvdelen af holdet, og derfor stillede de kun med syv spillere. Til gengæld kæmpede de det bedste, de har lært, og det var nok til at sikre en komfortabel sejr på 86-71, der især blev grundlagt af Hørsholms amerikanske profil Marvin Dominique, der stod for 35 af sit holds point.

Hørsholm-legender hjalp til

Glæden hos Hørsholms cheftræner Rafa Monclova var stor efter sejren, da hans spillere er rendt ind i et sandt skadeshelvede den seneste måneds tid. Således har to Hørsholm-legender været nødt til at hjælpe til på træningerne for at kunne etablere en rytme.
"Vi har ikke været ti spillere til træning, siden vi slog Horsens, og i denne uge kunne vi kun træne, fordi Lars Bæk og Per Hjorth tog skoene på igen," lød det fra spanske Rafa Monclova, der takkede de to koryfæer for at bidrage til træningerne forud for kampen.
Hørsholms næste kamp er mod Næstved den 4. januar.

Hørsholm 79ers 86 SISU 71 (20-16, 19-20, 22-18, 25-17)

Hørsholm:

Marvin Dominique 35, Jyles Cameron Smith 18, Andreas Meilby 17, Asbjørn Midtgaard 7, Frederik Hougaard Nielsen 7, Mathias Bæk 2

Publiceret 31 December 2016 17:15