Brendan Connolly stod for begge Rungsteds mål i 2-4-nederlaget til Gentofte.

Brendan Connolly stod for begge Rungsteds mål i 2-4-nederlaget til Gentofte.

Rungsted røg tilbage i nederlagsrillen

Efter en solid sejr over SønderjyskE tog Rungsted Seier Capital et skridt tilbage tirsdag aften med nederlaget til Gentofte

Af
Joachim Weichel

Efter en forløsende sejr over SønderjyskE forleden, røg Rungsted tilbage i rillen tirsdag aften med et 2-4-nederlag på hjemmebane mod rivalerne fra Gentofte Stars. Hjemmeholdet kom for sløvt ud til kampens indledning, og det udnyttede gæsterne til at komme foran af to omgange, inden et desperat Rungsted-hold for sent i opgøret fik reduceret stillingen.

Et stort skridt tilbage

SønderjyskE-sejren kom i hus efter en solid præstation af Rungsted, som smed tøjlerne og fightede for deres liv, men Rungsted-holdet virkede igen tirsdag aften forstenet.
"Vi tager et stort skridt tilbage efter vores sidste kamp mod Sønderjyske. Nu skal vi finde os selv igen, og så er jeg sikker på, vi nok skal komme stærkt igen," lød det fra Rungsteds Nikolai Gade, der pointerer, at Rungsted er nødt til at starte kampene bedre for at høste flere point.
På fredag har Rungsted Seier Capital mulighed for at vise ishockeydanmark, at de stadig kan regnes med i slutspillet, når de spiller tv-kamp mod Odense Bulldogs.

Rungsted Seier Capital 2 Gentofte Stars 4 (1-2, 1-1, 0-1)

1-1: #9 Brendan Connolly (#23 J. Palmebjörk, #5 S. Löf)
2-3: #9 Brendan Connolly (#3 K. McDonell)

Publiceret 04 January 2017 10:15