Afslutningen på opgøret mod Odense var præget af stor dramatik efter en Odense-scoring blev fulgt op af en provokerende gestus rettet mod Rungsted-bænken.

Afslutningen på opgøret mod Odense var præget af stor dramatik efter en Odense-scoring blev fulgt op af en provokerende gestus rettet mod Rungsted-bænken.

Rungsted fik ørerne i maskinen i slutminutterne

Rungsted Seier Capital dominerede kampen mod Odense Bulldogs, men tabte alligevel 5-1 efter stor effektivitet fra Odense i slutminutterne

Af
Joachim Weichel

Rungsted Seier Capital havde inden fredagens opgør mod Odense Bulldogs fået tiltrængte forstærkninger i form af holdets tre U20-landsholdsspillere, og det var tydeligt, at det gav de resterende spillere mere energi at give af.
Rungsted dominerede også store dele af kampen, men den fornødne effektivitet manglede, og da hjemmeholdet fra Odense samtidig var giftige foran mål, måtte man rejse hjem tomhændet, efter kampen blev afsluttet på uskøn vis med ballade mellem de to holds bænke.

Tager tempo med hjem

En af spillerne, som var tilbage i Rungsted-trøjen efter VM-succesen, hvor Danmark blev nummer fem, var Mathias Røndbjerg, og han er sikker på, at han, William Boysen og Nicolai Weichel kan komme med noget tiltrængt fart og energi til Rungsted-holdet, som har været inde i en dårlig stime den seneste måneds tid.
"Vi kommer fra en turnering, som blev spillet i et utrolig højt tempo, som vi skal forsætte med at spille i. Og så skal vi også ind og bidrage med en masse energi til holdet," forklarer den skøjtestærk back, der leverede flere imponerende præstationer undervejs i U20-VM.
Rungsted tager på hjemmebane imod Frederikshavn søndag, hvor hjemmeholdet skal forsøge kravle tilbage i toppen af Metalligaen med tre point.

Odense Bulldogs 5 Rungsted Seier Capital 1 (1-1, 1-0, 3-0)

1-1: #96 Fabian Brunnström (#39 A.B. Jensen)

Publiceret 08 January 2017 00:15