Jonas Røndbjerg har været med ved de seneste to U20-VM for Danmark, og han har endda mulighed for at deltage yderligere to gange.

Jonas Røndbjerg har været med ved de seneste to U20-VM for Danmark, og han har endda mulighed for at deltage yderligere to gange.

Landsholdskomet underskriver prestigefyldt kontrakt

U20-landsholdsspilleren Jonas Røndbjerg har underskrevet en fuldtidskontrakt med SHL-holdet Växjo Lakers

Af
Joachim Weichel

Inden den nuværende sæson rykkede den talentfulde ishockeyspiller Jonas Røndbjerg teltpælene op fra de vante rammer på førsteholdet i Rungsted og flyttede til Sverige, hvor han fik plads på U20-holdet i Växjö Lakers. Her har han imponeret alt og alle i landets bedste række for U20-spillere, hvor det er blevet til 21 point i 25 kampe.
Faktisk har han gjort det så godt, at han netop har underskrevet en kontrakt med klubbens SHL-hold, der spiller i Sveriges bedste række, som også betragtes som en af de stærkeste ligaer i verden. I forbindelse med oprykningen får den unge forward nogle fine ord med på vejen fra klubbens sportschef.
"Ludwig og Jonas er to unge spillere, som har udviklet sig rigtig godt i år, og som kommer til at udvikle sig til SHL-spillere inden for en overkommelig tidsrække," lyder de fine ord fra sportschef Henrik Evertsson til klubbens hjemmeside.
Jonas Røndbjerg har flere gange i løbet af sæsonen været oppe og snuse til førsteholdsishockey i Växjö, og nu får han for alvor muligheden for at slå sit navn fast i det svenske.

null

Publiceret 13 January 2017 15:00