Onsdag aften blev Hørsholm-herrernes kaptajn Frederik Hougaard Nielsen overskygget af stærke indsatser af Hørsholm-drengene Mathias Bæk og Emil Hjorth.

Onsdag aften blev Hørsholm-herrernes kaptajn Frederik Hougaard Nielsen overskygget af stærke indsatser af Hørsholm-drengene Mathias Bæk og Emil Hjorth.

Talenter sender Hørsholm mod toppen

Hørsholm 79ers-herrerne hænger fast i toppen af Basketligaen med neglene, efter holdets talenter steppede op i 86-55-sejren over Svendborg

Af
Joachim Weichel

Da haluret viste, at de 40 minutter i hjemmebaneopgøret mod Svendborg Rabbits var gået og sejren på 86-55 fuldbyrdet, var det tre lokale drenge, som løb med hæderen. Således stod trioen bestående af Mathias Bæk, Frederik Hougaard Nielsen og Emil Hjorth for henholdsvis 17, 16 og 13 point, som var vitale for den komfortable sejr, og dermed hænger Hørsholm fast i toppen af Basketligaen med det yderste af neglene.

Satser på egne talenter

Efter kampen var Hørsholm-træner Rafa Monclova ude med en stikpille til konkurrenterne i ligaen, der ifølge ham ikke giver deres unge talenter nok chancer for at vise sine evner og sit potentiale frem.
"Vi spiller de unge danske spillere, fordi vi tror på dem. Vi sætter Mathias på banen, fordi vi ved, han kan gøre det. Vi er efterhånden det eneste hold i ligaen, der tror på de danske spillere. Jeg tror på danske spillere. De er klar til at kæmpe for det, og så får de chancen. De viser, at de kan spille i Basketligaen," lyder det kontant fra den spanske træner.
Hørsholm-holdets næste kamp ligger lørdag, hvor de rejser til Jylland for at møde et stærkt Bakken-hold, der på nuværende tidspunkt ligger over Hørsholm i ligaen.

Hørsholm 79ers 86 Svendborg Rabbits 55 (24-21, 20-8, 20-12, 22-14)

Hørsholm:

Mathias Bæk 17, Frederik Hougaard Nielsen 16, Jyles Cameron Smith 14, Emil Hjorth 13, Mikael Vincents Nielsen 13, Marvin Dominique 8, David Harder 5

Publiceret 13 January 2017 01:00